Lisdodde 2-bus-9, 2300 Turnhout

Appartement Te Koop in Turnhout

€334.000

Appartement 2.2.3 heeft een oppervlakte van 125m², is gelegen op de tweede verdieping vanResidentie Batalo 2 en biedt een ruime living met open keuken, 2 slaapkamers, een badkamer, een apart toilet, een berging en een terras van 12m². Niet te vergeten, is het prachtige uitzicht dat je hebt van op het terras op het vele groen langs het kanaal.

‘Betaalbaar wonen aan het water’, dat is de missie van project ‘Batalo’. Het project is gelegen aan de groene kant van Turnhout tegenover de jachthaven. Tal van wandel- en fietsroutes zijn vlakbij en verbinden het project zowel met het bruisende centrum van Turnhout alsook met de meer dan 10 000 hectaren natuur. Voor wie de voordelen van de stad op wandelafstand wil, maar in rust wilt wonen is deze ligging ideaal.

Alle appartementen worden kwalitatief afgewerkt onder het goedkeurend oog van Grammyco, een aannemer die gekend is voor zijn kwaliteit. De appartementen beschikken over ruime leefruimtes met aansluitend een ruim zongeoriënteerd terras. Het zicht op omliggende bomen en velden brengt de rust in elk appartement.

De residenties zijn tijdloos van stijl en vormen een architecturaal geheel. Per bijkomende residentie zal dit beeld alleen nog maar indrukwekkender worden.

In fase één werden 42 appartementen gerealiseerd in 3 residenties (Batalo 8, Batalo 9 en Batalo 10). Elke residentie bestaat uit 14 appartementen. De oppervlaktes variëren tussen 85m² en 109m². De gemeenschappelijke kelderverdieping voorziet ruimte voor autostaanplaatsen en bergingen. In deze fase wordt reeds een deel van de appartementen verhuurd waardoor ze perfect zijn om als investering aan te kopen.

Fase twee, gerealiseerd in opvolging van fase één, bestaat uit 2 residenties (Batalo 6 en Batalo 7) met telkens 14 appartementen. De oppervlaktes in deze fase variëren van 71m² tot 112m². Ook hier is een gemeenschappelijke kelderverdieping met autostaanplaatsen en bergingen aanwezig en beschikt elke blok over een aparte bovengrondse fietsenberging.
Fase drie wordt gerealiseerd in opvolging van fase twee en zal bestaan uit 2 residenties (Batalo 4 en Batalo 5) met telkens 14 appartementen. De oppervlaktes in deze fase variëren van 75m² tot 117m².Onder de gebouwenwordteen gemeenschappelijke kelderverdieping met autostaanplaatsen en bergingenvoorzien en bovengrondszal eraparte fietsenbergingperblok komen.

Fase vier is de laatste fase en zal bestaan uit 2 residenties (Batalo 2 en Batalo 3). Elke residentie bestaat uit 14 appartementen. De oppervlaktes variëren tussen 75m² en 130m². In de gemeenschappelijke kelderverdieping worden autostaanplaatsen en bergingen voorzien.
De constructie en gekozen materialen maken dat het energieverbruik in het complex tot een minimum wordt herleid. Zo beschikt elk appartement bijvoorbeeld standaard over een D-ventilatiesysteem en worden alle residenties afgewerkt met een groendak. Daardoor wordt het E-peil van E54 met gemak behaald.

ACTIE:gratis Proximus of Telenet gedurende 6 maanden

*actie onder voorwaarden (informatie via kantoor)

Ga naar “NIEUWBOUW” opwww.vansweevelt.bevoor een overzicht van alle beschikbare eenheden in onze nieuwbouwprojecten.
Dit is geen aanbod maar een onderhandelingsvoorstel. Alle informatie onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

54 kWh/m2

Pand Referentie

0LWQ1DSY3GKD

125 m2

2 Slaapkamers

Vraagprijzen

22 May 2022€334.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

effectief overstromingsgevoelig gebied

Menu