Guldensporenlei 37, 2300 Turnhout

Appartement Te Koop in Turnhout

€195.000

Residentie Vogelkers is zeer gunstig gelegen aan de Guldensporenlei: scholen, winkels, bakkers, het openbaar vervoer en het station bevinden zich op wandelafstand. Heizijde -de groene long van Turnhout- en de Nieuwe kaai met het mooie uitzicht van de boten situeren zich eveneens vlakbij het appartement. Op zaterdag en woensdag kan je in Turnhout trouwens terecht op de gezellige wekelijkse markt.
Dit appartement op de derde verdieping heeft een groot terras van 11 m² waar de ochtendzon zorgt voor veel lichtinval. Je kan dit leuke stekje in Turnhout gemeubeld of niet gemeubeld kopen. Vlak bij de inkomdeur bevindt zich het apart toilet en vestiaire.
In de open keuken zijn aanwezig: een koelkast/diepvriezer, vaatwasser, combi-oven en een keramisch vuur met afzuigkap. In de woonkamer werd een bureauhoek met opbergkast voorzien. De berging biedt plaats voor wasmachine en droogkast of extra diepvriezer.
De badkamer is uitgerust met dubbele wastafel en een ligbad/douche.
De kelderberging ( 5,5 m² ) is in de verkoopprijs inbegrepen. Ondergronds is er een ruime fietsenstalling. Ook buiten kan je een overdekte en afgesloten fietsenstalling terugvinden.
Verwarmen gebeurt via het warmtenet. Zuinig en nooit extra kosten voor onderhoud en nazicht gasketels.
TV en internet -aansluitingen zijn aanwezig. Het glasvezelnetwerk zorgt voor een snelwerkend internet.
Verplichte aankoop autostaanplaats op - 2 in het gebouw. Prijs 20 000,00.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

51 kWh/m2

Pand Referentie

QYK4AMGG3BA8

59 m2

1 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

22 May 2022€195.000

Menu