Parklaan 19, 2300 Turnhout

Appartement Te Koop in Turnhout

€339.000

Centraal gelegen appt. langs de ring van Turnhout, met uitstekende verbinding naar Antwerpen en Eindhoven (E34 op 2,5km), bushalte (+/-200 m), station van Turnhout (+/-1km). Ook het (winkel)centrum van Turnhout (+/-1km), het Stadspark (+/-200 m) en AZ Turnhout (+/-100 m) zijn vlakbij. Zeer groot aanbod van scholen en ontspanningsmogelijkheden.
Je komt het appartement binnen via een ruime inkomhal, waar tevens het gastentoilet is. Dan betreed je de grote lichte zuid-gerichte woonkamer met half-open keuken.
De keuken is volledig geïnstalleerd, met granieten werkblad, gasfornuis, dampkap, koelkast, oven, dubbele spoelbak en heel veel kastruimte. Ook achteraan in de keuken is er nog een extra aparte berging/bijkeuken.
Via de living en keuken kan je naar het ruime zuid-gerichte voorste terras. Hier is een uitrolbare elektrische luifel voorzien.
Door de nachthal ga je naar de 2 slaapkamers, met zicht op de tuin/koer met tuinhuis. Hier zijn elektrische rolluiken aanwezig. Er is ook een grote berging met aparte lavabo en aansluiting voor wasmachine en droogkast. Via de slaapkamers kan je naar de tuin. Je kan ook langs achter de tuin bereiken, voor bv met de fiets.
De badkamer is voorzien van een douchecabine, dubbele lavabo en toilet. Er is ruimte om een ligbad te plaatsen.
De grote ondergrondse afgesloten garage, (9x3,2m), met mogelijkheid om 2 wagens achter elkaar te parkeren, heeft een elektrische poort met afstandsbediening.
Lift in het gebouw aanwezig.
GEEN IMMO

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

227 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.049

Pand Referentie

DAZB05DXK07R

130 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

22 May 2022€339.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu