Klinkstraat 30-bus-3, 2300 Turnhout

Appartement Te Koop in Turnhout

€265.000

Ruim gerenoveerdappartement op de tweede verdieping met 2 slaapkamers, terras en garage in het centrum van Turnhout. Lift aanwezig. EPC: 156 kWh/m²
Ligging:de Klinkstraat ligt in het centrum van Turnhout op wandelafstand van de Grote Markt. Nabij scholen, winkels, horeca,... en met een vlotte verbinding naar de ring en de E34.
Indeling: inkomhal, woonkamer, keuken, balkon, berging, badkamer, twee slaapkamers, terras & garage.
Beschrijving:recent gerenoveerd appartement op de 2de verdieping (lift aanwezig). De inkomhal met vestiare komt uit in de grote woonkamer. Aansluitend eennieuwe halfopen eetkeuken, voorzien van alle hedendaags comfort. Hier is ook een balkon aanwezig. Verder een berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Ook 2 gerenoveerde slaapkamers waarvan 1 met terras en eennieuwe badkamer met lavabo, toilet en douche. Garage is inbegrepen in de prijs. LIft aanwezig. EPC: 156 kWh/m². Tevens is er ook een fietsenstalling aan de garages voorzien.
Onmiddellijk beschikbaar !

Dit appartement zou verhuurd kunnen worden aan € 725 per maand en is dus ideaal als investering met een bruto rendement van 2,88 %.
Formule berekening bruto rendement =Jaaropbrengst / verkoopprijs+aankoopkosten x 100 = € 8.700 / € 301.450 (= € 265.000+€ 36.405) x 100 = 2,88 %.
De berekening van de aankoopkosten als investering kan u raadplegen onder plans/docs.
Mooi ruim recent gerenoveerd appartement met garage in het hartje van Turnhout!


Bijzondere informatieplicht: in aanvraag.
Dit is geen aanbod maar een onderhandelingsvoorstel. Alle informatie onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

Pand Referentie

XQPND1BBV4V7

95 m2

2 Slaapkamers

Vraagprijzen

25 Sep 2022€265.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

woongebied

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu