Duifhuisstraat 16-bus-1, 2300 Turnhout

Appartement Te Koop in Turnhout

€249.000

Ruim, recent gerenoveerd gelijkvloers appartement metdrie slaapkamers enzowel aan de voor- als de achterkant een terras! Het is centraal gelegen in een zeer rustige straat op fietsafstand van de Grote Markt met in de nabijheid winkels, scholen, horeca, openbaar vervoer,... en een vlotte verbinding naar verschillende invalswegen. EPC label C 292 kWh/m².

Ligging: rustig en centraal gelegen op fietsafstad van de Grote Markt met allerhande faciliteiten (scholen, winkels, openbaar vervoer, Stadspark, ziekenhuis, invalswegen, ...) in de directe omgeving.

Indeling:keuken - leefruimte - gastentoilet - badkamer - washok/technische berging - drie slaapkamers - twee terrassen - kelderberging.

Omschrijving: het gelijkvloers appartement werd door de jaren heen onderworpen aan een totaalrenovatie. We komen binnen in de volledig geïnstalleerde open keuken welke voorzien is van een oven, microgolf, gasvuur met dampkap, vaatwas, anderhalve spoelbak en ingebouwde ijskast en diepvries. Als we verder lopen komen we in de leefruimte die met zijn 35 m² zeker voldoende ruimte biedt voor zowel een salon als een grote eettafel. Vooraan het eerste terras dat zich pal op het Zuiden bevindt en waar u dus van veel zon geniet. Hetbestaat deels uit een verhard terras en deels uit gras, ook is er een fonteintje voorzien.

Als weterug richting de achterkant van het appartement lopen passeren we rechts het gastentoilet met daarnaast gelegen de badkamer welke uitgerust is met een ligbad, douche en een badkamermeubel voorzien van twee lavabo's. De laatste deur aan de rechterkant is de technische berging voorzien van aansluiting voor wasmachine en droogkast. De slaapkamers hebben alle drie zeer ruime oppervlakten welke variëren tussen de 12 m² en de 16 m². De achtertse slaapkamer is momenteel ingericht als een soort van hobbyruimte.

Achteraan wederom een zeer ruim, volledig verhard terras met een berghok en een klein vijvertje. Bijkomend is er ook nog een kelderberging voorzien met een oppervlakte van maar liefst 12m²!

Bijzondere informatieplicht: in aanvraag.
Dit is geen aanbod maar een onderhandelingsvoorstel. Alle informatie onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

Pand Referentie

A65D8QDE03OS

125,5 m2

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

30 Oct 2022€249.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu