Franz Joostenstraat 17, 2300 Turnhout

Appartement Te Koop in Turnhout

Algemeen:
Vlakbij AZ Sint Elisabeth vinden we dit gezellige en lichtrijke appartement met 3 slaapkamers terug. Het appartement is gelegen op het gelijkvloers in een gebouw zonder lift waardoor er slechts zeer beperkte gemeenschappelijke kosten zijn (Alle meters individueel). Grote troef is de tuin/koer aan de grote slaapkamer. Het appartement leent zich perfect als investeringspand of voor eigen bewoning. Het dak werd geïsoleerd met 12 cm XPS. Het appartement is op te frissen doch onmiddellijk bewoonbaar. Met zijn 3 slaapkamers en leuke koer/tuin is dit misschien wel uw droomwoning. De garagebox met oprit kan aangekocht worden voor 27.500 €.


Indeling:
Je betreedt het appartement langs de inkomhal waar ook het gastentoilet zich bevindt en de ruimte waar de gasketel is geplaatst.
Aan de rechterzijde bevindt zich de woonkamer op laminaat. De woonkamer heeft een l-vorm met grote ramen waardoor er veel lichtinval is. De living geeft aansluiting naar de kleine keuken.

Daarnaast is er nog een badkamer met ligbad, lavabo en aansluiting voor wasmachine. Verder zijn er nog 3 slaapkamers en een ruime koer/tuin waar je kan genieten van middag- en avondzon.

Er is nog een droge kelder die bij dit appartement behoort.

Interesse?
Zoekt u een leuk appartement om verder naar uw hand te zetten of een ideale investering? Aarzel dan niet en maak snel een afspraak. Dient u uw huidige woning nog te verkopen? Laat het ons weten en wij komen vrijblijvend bij u langs om de waarde van de huidige woning te bekijken.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

Pand Referentie

-5LLB-7KWVCF

0 m2

86 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Menu