Grote Markt 41-04, 2300 Turnhout

Appartement Te Koop in Turnhout

€295.000

Welkom in deze prachtige penthouse in hartje Turnhout.

Met de lift of met de trap toegang tot de zesde verdieping. Een ruime inkomhal geeft een warme welkom en toegang naar de leefkamer en slaapvertrekken. Op de mooie parketvloeren richt u het interieur naar eigen wensen in. Vanuit de leefkamer een panoramisch zicht op de Grote Markt alwaar er op elk moment wel iets te bekijken valt. De keuken is functioneel ingericht en voorzien van de nodige toestellen.

De badkamer werd reeds volledig gerenoveerd in natuursteen en voorzien van nieuwe sanitaire toestellen. Wastafel met maatwerk opbergkast en inloopdouche. Het toilet is apart terug te vinden op de gang. Wassen en drogen kan in de ruime berging. Hier is ook de individuele verwarming geïnstalleerd.

De slaapkamers zijn ruim en hebben ramen tot op de grond, hier vindt u makkelijk toegang naar het terras met zicht op de Turnova site. Het terras is zuidwest georiënteerd, hier kan u tijdens de zomeravond lang zitten in alle rust.

Het appartement beschikt over een private staanplaats in de kelder en is makkelijk toegankelijk via de automatische poort op de Grote Markt. Er is eveneens een private kelderberging.

Bijzonderheden:

- Instapklaar
- Centrum
- Veilig wonen
- Mooiste plaats in Turnhout
- Gepantserde inkomdeur van het appartement
- Ondergrondse inpandige garage én berging inbegrepen

Menu