Koning Albertstraat 31s-4, 2300 Turnhout

Appartement in Turnhout

€249.000

Ruim dakappartement op de derde verdieping met twee slaapkamers, een groot privé zuidgericht terras van maar liefst 70m²! Gelegen op een rustige locatie in het centrum. Elektriciteit conform! EPC: 270 kWh/m².

Ligging:gelegen in het stadscentrum op een rustige locatie. Faciliteiten zoals winkels, openbaar vervoer, horeca, ... bevinden zich binnen handbereik!

Indeling: inkomhal, leefruimte, keuken, twee slaapkamers, badkamer, terras en garage.

Omschrijving: we betreden het lichtrijk dakappartement via de inkomhal die uitgeeft op de leefruimte, maar ook op de slaapkamers en badkamer. De combinatie van de houten vloerbekleding en de lichtinval creëren een zeer ruim gevoel doorheen het ganse appartement. De keuken is voorzien van een gasvuur en spoelbak en biedt plaats voor een ontbijthoek.

De badkamer werd zeer recent vernieuwd en is voorzien van een lavabo en inloopdouche. Beide slaapkamers hebben hun grootte zeker mee als extra troef die we graag in de kijker zetten. Het terras kan bereikt worden via de leefruimte, maar ook via de masterbedroom.De zuid-gerichte ligging zorgt ervoor dat je geen streepje zon mist! De garage is verplicht bij aan te kopen voor €20.000.

Ideaal als investering met een geschatte huurprijs van €780: bruto-rendement van 3,06%!!
Formule berekening bruto rendement = jaaropbrengst / verkoopprijs + aankoopkosten x 100 = 9360 euro/269.000 euro + 36.827 euro x 100 = 3,06%.De berekening van de aankoopkosten als investering kan u raadplegen onder Plans/Docs.


Bijzondere informatieplicht:in aanvraag.
Dit is geen aanbod maar een onderhandelingsvoorstel. Alle informatie onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

Kadastraal Inkomen

€1.194

Pand Referentie

-9AIR92IDCL3

123 m2

2 Slaapkamers

Vraagprijzen

20 Feb 2022€249.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu