Peter Benoitstraat 2C, 8570 Vichte

Appartement Te Koop in Vichte

€388.500

Unieke penthouse met maar liefst 125 m² terrassen!
Het terras aan de voorzijde geniet van de ochtendzon. Het terras achteraan, met een groot overdekt gedeelte, heeft de namiddag- en avondzon. De handige, ruime oversteek houdt de zon uit het appartement in de zomer.
Het terras achteraan biedt een open zicht op de grote, prachtige gemeenschappelijke tuin met vijver.

Dit energiezuinige nieuwbouwappartement is tot in de puntjes afgewerkt!
Mooie parkettegel in alle ruimtes, volledig geschilderd, voorzien van inbouwspotjes, ingebouwde kasten in de slaapkamer, luxueus ingerichte keuken ..

Indeling :
Ruime en zeer lichtrijke zit-en eetruimte. Deze ruimtes kunnen van plaats verwisseld worden, in beide ruimtes is tv-aansluiting voorzien.
Luxueus ingerichte open keuken met eiland, volop bergruimte en Bosch toestellen (vaatwas, oven, microgolf, koelkast, dampkap en kookplaat). 
De woonruimtes bieden een open zicht en toegang naar de grote terrassen met zicht op groen. 
Via een nachthal bereik je de volgende ruimtes : apart toilet, ruime badkamer met inloopdouche, dubbel lavabomeubel met spiegel en kolomkast, grote berging / wasplaats en twee slaapkamers.  Ook de slaapkamers geven toegang tot de terrassen.

Parkeerruimte is er op de privé staanplaats vooraan het gebouw & in de grote ondergrondse privé garage met sectionaalpoort en extra inkomdeur. Het gebouw beschikt over een gemeenschappelijke vuilnisberging en fietsenstalling. 

Enig appartement op deze verdieping uitkomend op de traphal / lift, ideaal om hier uw paraplu of schoenenkastje te zetten.

Ligging : op wandel-en fietsafstand van het centrum van Vichte, met een vlotte verbinding naar E17.

TOPPER!

Prijs : 388.500 € voor het appartement + de garage + de autostaanplaats.  Exclusief btw. 

Meer informatie of een bezoek ter plaatse : bel 056 722 180 (toets 2) of mail naar saskia@maesconceptimmo.be

Menu