Molenstraat 1-, 2290 Vorselaar

Appartement Te Koop in Vorselaar

€229.000

Instapklaar gelijkvloers appartement (70m²) centrum Vorselaar.

Ligging: Dit gelijkvloers appartement staat te koop in de Molenstraat te Vorselaar, zeer centraal gelegen waar winkels, scholen en openbaar vervoer bevinden zich op wandelafstand.

Omschrijving: Gelegen in de Molenstraat vinden we dit gezellige gelijkvloersappartement terug. We komen meteen binnen ruime woonkamer met eetkamer en open keuken. De keuken met eiland is voorzien van inductievuur en koelkast met diepvriesvak. Via de keuken bereiken de nachthal met rechts de slaapkamer die uitgeeft op de gezellige tuin met terras. Aan de linkerkant vinden we de badkamer met ruime douche met enkele lavabo en aansluiten apart toilet. Via de trap of lift bereiken we de ondergrondse garage waar nog een ruime staanplaats en aparte kelderberging te vinden zijn. Deze zijn verplicht aan te kopen voor €20.000.
Bijzonderheden:
- Recent appartement op centrale locatie
- Laag E-Peil
- Conforme elektriciteit
- Gemeenschappelijke fietsenberging

Bent u op zoek naar een appartement of ander vastgoed te koop regio Vorselaar? Of wenst u een gratis schatting van uw eigendom of uw eigendom te koop te stellen? Bij Heylen Vastgoed Lier staan wij steeds klaar om u verder te helpen bij al uw vragen over vastgoed.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

155 kWh/m2

Pand Referentie

B0AVKPCFGXPM

70 m2

1 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

11 Nov 2022€229.000

07 Oct 2022€245.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu