Lepelstraat 60, 2290 Vorselaar

Appartement in Vorselaar

€279.000

Nieuwbouwproject The Spoon in Vorselaar - NOG SLECHTS 1 APPARTEMENT BESCHIKBAAR!
DIT PROJECT KOMT IN AANMERKING VOOR VERKOOP ONDER 6% BTW (ONDER VOORWAARDEN)
In de Lepelstraat in Vorselaar worden 2 nieuwbouwappartementen aangeboden waarvan 1 gelijkvloers appartement met tuin en terras en 1 duplex appartement met terras.
Deze nieuwbouw appartementen zijn voorzien van energiezuinige technieken door middel van een lucht/water warmtepomp in combinatie met zonnepanelen, vloerverwarming en een ventilatiesysteem D+. De muren en vloerplaten zijn voorzien van thermische en akoestische isolatie. Dit tezamen met regenwater recuperatie voor de toiletten van beide appartementen maken de appartementen uiterst energiezuinig. Ieder appartement is Bijna Energie Neutraal, beter zelfs: E-peil max. 20.
Project The Spoon scoort hiermee beter dan de huidige energienormen waardoor u kan genieten van fiscale voordelen. Max E-peil van 20 dus 100 % vrijstelling op de onroerende voorheffing de eerste vijf jaar.
In beide nieuwbouwappartementen wordt gestreefd naar maximale toetreding van licht door middel van hoge ramen ingericht langs de voorzijde van het gebouw daar waar het duplex appartement zijn private ingang heeft naar boven. Het duplex appartement beschikt over een terras dat uitgeeft op het groendak.
De bouwwerken zijn volop aan de gang: het buitenschrijnwerk staat klaar voor plaatsing en de dakwerken worden gefinaliseerd. Oplevering staat gepland voor najaar 2022.
Info en verkoop:
Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak ter plaatse via 014/70.51.58 of info@heylenvastgoed.be. Vg, Wg, Gmo, Gvv, Gvkr.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

Pand Referentie

JV-T4-8ITZ4J

106 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

11 Feb 2022€279.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu