Sint Jozefstraat 7, 2350 Vosselaar

Appartement Te Koop in Vosselaar

€359.500

Residentie Oase, dat is luxueus, hedendaags, eigenzinnig en duurzaam wonen & leven in de dorpskern van Vosselaar. Wonen ervaar je hier als een mix van bruisend dorpsleven, van gezellig genieten en gemakkelijk dichtbij, van veilig en leefbaar.
De residentie omvat 10 comfortabele en eigentijdse appartementen met ruim privé-terras of tuin, waardoor je te midden van de dorpskern ook rust ervaart. Het is immers gelegen aan de aangename zongerichte zijde in een binnengebied. De residentie is voorzien van een ondergrondse parking die bereikbaar is via de Sint-Jozefstraat. Alle appartementen beschikken over een zongerichte buitenruimte (tuin of terras). Aandacht voor ruimtelijke kwaliteit en duurzaamheid maken van Res Oase een prachtige plek.De indeling van het app: inkomhal met ruimte voor een vestiaire, berging en slaapkamer, vervolgens de leefruimte met open keuken. De leefruimte komt uit op een ruim terras en tuin. Verder: slaapgedeelte met 2 slpk, badkamer en apart toilet.
Het appartement kan volledig naar eigen smaak worden ingericht. Er zijn ruime budgetten voorzien voor keuken (€15.000 excl BTW), badkamer (€6.000 excl BTW), vloeren.
Het appartement heeft een E-peil lager dan 20 en is dus gebouwd volgens de BEN-principes. Energie wordt grotendeels uit hernieuwbare energiebronnen gehaald. O.a. volgende duurzame technieken worden gebruikt: warmtepomp, zonnepanelen, ventilatie type D
Kenm: vloerverwarming, plafond 2m80
Verplichte aankoop staanplaats/garagebox en berging

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

Pand Referentie

NJD9OT228HZ8

128 m2

3 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

22 May 2022€359.500



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu