Zultseweg 41-12, 8790 Waregem

Appartement Te Koop in Waregem

€249.000

Dit appartement is gelegen op de 1ste verdieping en is uitgerust met een grote keuken, leefruimte, badkamer en 3 slaapkamers. Het appartement is volledig voorzien van buitenschrijnwerk van geolied tropisch hout met dubbele beglazing. Het appartement wordt verwarmd via een hoogrendementsketel op gas.

Bij het betreden van het appartement komt u in de hal met apart toilet. De hal komt uit op de leefruimte. Deze is volledig voorzien van parket en heeft een terras. De leefruimte sluit aan op de keuken.

De ruime keuken is voorzien van een tegelvloer en uitgerust met een oven, kookplaat, dampkap en ingebouwde frigo. Naast de keuken bevindt zich een kleine bergruimte met mogelijkheid tot het aansluiten van een wasmachine.

In het appartementen zijn ook nog 3 ruime slaapkamers aanwezig waarvan 1 met een eigen terras. Alle slaapkamers zijn groot genoeg voor het plaatsen van een dubbelbed en grote kleerkasten.

Tegenover de slaapkamers bevindt zich de badkamer. Deze is volledig betegeld. In de badkamer zijn een bad, douche, lavabo en toilet aanwezig. .

In de kelder is er ook nog een berging en garage aanwezig met een manuele garagepoort. De garage is bereikbaar via de traphal of lift.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

147 kWh/m2

Pand Referentie

LG73RD0RH-Q0

119 m2

119 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

19 Dec 2022€249.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu