Weeldestraat 26, 2381 Weelde

Appartement Te Koop in Weelde

€262.381

Residentie "Moleneynde" gelegen aan de Weeldestraat 26 in Weelde: Een nieuwe en eigentijdse residentie bestaande uit 12 appartementen verspreid over slechts 3 verdiepingen. Elk appartement heeft 2 volwaardige slaapkamers en oppervlaktes gaan van 94m² tot 101m².  Alle terrassen hebben de ideale oriëntatie op het zuid-westen. Parkeren gebeurt ondergronds, waardoor het perceel mooi wordt aangelegd met een gemeenschappelijke tuin grenzend aan de achterliggende weilanden. De centrale ligging nabij het dorp van Weelde, de focus op energiezuinigheid en de mooie omkadering met de gemeenschappelijke tuin en het uitzicht, garanderen u een standingvolle nieuwbouwresidentie in een hedendaags ontwerp. Prijzen starten vanaf € 241.700.

Kelderverdieping
Ondergronds zijn er 19 staanplaatsen. Hier bevindt zich ook de gemeenschappelijke fietsenstalling en 2 afvalbergingen. De kelder wordt afgesloten met een automatische poort.

Energiezuinigheid
U krijgt de garantie dat uw appartement een maximum E-peil van 30 heeft. Dit betekent een korting van 50% op uw onroerende voorheffing gedurende de 1e vijf jaar. Dit wordt o.a. mogelijk gemaakt door hoogwaardige materialen en isolatie, zonnepanelen, een ventilatiesysteem C+, centrale verwarming op aardgas met vloerverwarming, schrijnwerk in aluminium, ...

Bijzonderheden
- Oplevering: najaar 2022
- Centrale verwarming op aardgas met vloerverwarming
- Zonnepanelen voor uw individueel elektriciteitsverbruik 
- U betaalt pas bij de oplevering van uw appartement 
- Nog volledige inspraak in vloeren, keukens en badkamer ! 
- Het perceel wordt groen aangelegd met een gemeenschappelijke tuin 
- Lift aanwezig
- Zeer centrale ligging nabij de dorpskern van Weelde

Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen. Wij bekijken met veel plezier welk appartement voor u in aanmerking kan komen en bezorgen u graag meer informatie, het lastenboek of een prijsberekening op maat.  

Menu