Frans Robbrechtsstraat 56, 1780 Wemmel

Appartement Te Koop in Wemmel

€488.400

Prestigieuze en energiezuinige residentie nabij het centrum van Wemmel.
Een residentie bestaande uit 10 appartementen verdeeld over 3 bouwlagen.

De oppervlaktes van de appartementen variëren tussen 89,60m ² - 173,40m², de terrassen tussen 15,70m² - 58,90m² en de tuinen tussen 95m² - 265,90m². De gelijkvloerse appartementen beschikken over een terras/tuin en op het 1ste en 2de verdiep zijn er per appartement grote terrassen voorzien met een goede oriëntatie.
Van 2 tot 4 slaapkamers, 1 of 2 badkamers zijn de appartementen allemaal voorzien van zonnepanelen en een geothermische warmtepomp die ook de mogelijkheid biedt om te koelen. Een afzonderlijk airco systeem kan ik samenspraak met de bouwheer worden geplaatst.

De inrit van de ondergrondse parking bevindt zich op straatniveau. Zo heeft u vanop elke verdieping een mooi uitzicht over de skyline van onze hoofdstad Brussel. U bevindt zich nabij belangrijke invalswegen, openbaar vervoer en op slechts 4km van centrum Brussel. Op wandelafstand van het bruisende en gezellige marktplein.
De ondergrondse garage biedt garageboxen, autostaanplaatsen, bergingen en fietsenstallingen.

De prijzen zijn vast en niet onderhevig aan prijsaanpassingen. Dit biedt meerwaarde !
Het project met E-peil 20 zorgt ervoor dat u als eigenaar gedeeltelijk bent vrijgesteld van uw onroerende voorheffing voor de komende 5 jaar. Meer informatie via https://www.vlaanderen.be/vermindering-van-de-onroerende-voorheffing-voor-energiezuinige-gebouwen .

De grondplannen kan u raadplegen via onze website, onderaan bij bijlage.
Meer informatie? Neem contact via het online contactformulier of via charlotte@welleman.be / 0498 937 936.

Menu