Dorpsstraat 57-12, 8300 Westkapelle

Appartement Te Koop in Westkapelle

€180.000

Dit instapklare éénslaapkamer appartement is gelegen in het centrum van Westkapelle, een deelgemeente van de bruisende badstad Knokke. Diverse winkels, horecazaken en cultuurcentra bevinden zich op slechts enkele minuten wandelafstand.









Via de inkomhal wandelt U de ruime, lichtrijke leefruimte binnen. Deze ruimte kent een open keuken die voorzien werd van een keramische kookplaat, vaatwasser, koelkast met vriesvak en combi-oven. De grote raampartijen in de woonkamer zorgen voor een mooie lichtinval. Het appartement beschikt over een een badkamer uitgerust met een regendouche en een enkele wastafel. Het appartement kent een apart toilet, berging en slaapkamer met ingebouwde kasten. Via de slaapkamer verkrijg je toegang tot het zuidgeoriënteerde terras met vrij uitzicht.









Het appartement bevindt zich op een uitermate gunstige locatie . Zo is het vlot bereikbaar met de wagen, anderzijds zijn er ook diverse wandel- en fietspaden aanwezig in de nabijheid van het appartement.









Ook parkeren vormt hier geen probleem. Zo bestaat er de mogelijkheid om een garagebox aan te kopen voor een additioneel bedrag van 50.000-EUR.









Bent U op zoek naar een woning? Een tweede verblijfsadres aan de kust of een investering? Aarzel dan niet langer en leg onmiddellijk uw afspraak vast!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

150 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€658

Pand Referentie

OYTWGOWZHKN6

47 m2

1 Slaapkamers

Vraagprijzen

19 Dec 2022€180.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu