Edeschoolstraat 3, 9230 Wetteren

Appartement Te Koop in Wetteren

€269.000

Luxe serviceflat in het prachtige Hof Ten Ede

Zoekt u een veilige investering voor de toekomst of wil u een nieuwe thuis vinden voor een waardevolle ouder, of voor uzelf, dan zijn al deze redenen een goed argument om deze serviceflat te bezichtigen.
Hof Ten Ede is een prachtige service flat residentie gelegen in Wetteren. Hier bieden wij een volwaardig appartement aan op de gelijkvloerse verdieping van 65m2.

Dit appartement beschikt over een volledig uitgeruste, moderne keuken met AEG toestellen, een apart toilet, tevens voorzien met handgreep, een lichtrijke leefruimte, aansluitend 1 ruime slaapkamer en een badkamer afgestemd op minder mobiele bewoners of rolstoelgebruikers.
De ramen zijn hoogwaardige aluminium raamprofielen voorzien van zonnewerende rolgordijnen. de ruimtes zijn bovendien voorzien van ventilatie type D.

Hof Ten Ede heeft een sterke occupatiegraad, dit appartement is dan ook 1 van de laatste units beschikbaar. Alle ruimtes zijn volledig rolstoelleefbaar. De residentie werd in 2019 opgeleverd waarbij energiezuinig wonen centraal stond. De woonassistenten zijn 6/7 aanwezig, bovendien is er 24/7 permanentie. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd.
De ontspanningsruimte met biljarttafel en leeshoek, de gymruimte met sauna en jacuzzi, petanque baan, kapper en eettaverne met terras dragen bij tot een sterk dagelijks comfort.
Kom alles te weten over dit unieke appartement.
Bellen voor een afspraak of informatie kan via 0475 42 89 58 of via info@immotwins.be

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

115 kWh/m2

Pand Referentie

UGU33WSWFCA3

65 m2

1 Slaapkamers

Vraagprijzen

22 Mar 2022€269.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Nog niet aangevraagd

Dagvaarding

Nog niet aangevraagd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nog niet aangevraagd

Bestemming

Nog niet aangevraagd

Overstromingsgebied

Nee

Menu