Molenweg 8-16-bus-12-11, 1970 Wezembeek-oppem

Appartement Te Koop in Wezembeek-oppem

€488.700

Beschrijving Residentieel wonen in een uniek groen kader.

Centraal gelegen in Wezembeek-Oppem, op een boogscheut van Brussel en alle grote invalswegen, bevindt zich Terra Verde. Dit stijlvol woonproject omvat 22 twee- en drieslaapkamer-appartementen.

Alle appartementen hebben één of meerdere zeer ruime terrassen van waar je uitkijkt op de prachtig aangelegde tuin: een sterk staaltje tuinarchitectuur van de hand van de gerenommeerde landschapsarchitect Wirtz.

Je wagen staat veilig gestald in de ondergrondse garage van het gebouw.

Wonen in Terra Verde is tevens future-proof. Elk appartement beschikt over een eigen warmtepomp en 3 zonnepanelen, zodat de technieken van morgen als standaard van vandaag worden gehanteerd.

In dit appartement op de eerste verdieping met een bruto oppervlakte van 107 m² bevinden zich een inkomhal - ruime woon- en eetkamer met luxueus uitgeruste keuken - 2 slaapkamers - 1 badkamer - 1 toilet - berging en één of 2 terrassen met een totale bruto oppervlakte van 17 m².

Benieuwd naar alle details over deze appartementen of dit project? Wij maken graag een afspraak met u! Bel ons vandaag nog voor een afspraak op het nummer 02/731 07 07 of mail via immo@home-consult.be

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

Pand Referentie

EINR-AJ-RV43

107 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

16 Sep 2022€488.700



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woonuitbreidingsgebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu