Wommelgemsteenweg 62, 2110 Wijnegem

Appartement Te Koop in Wijnegem

€795.000

Unieke instapklare duplex loft (300 m²) op de 1ste verdieping van een recent gerenoveerd nieuwbouwtype, met luxueuze afwerking en prachtig zuidwest georiënteerd dubbel terras.

Deze lichtrijke loft is gelegen in een residentiële straat, op wandelafstand van het centrum Wijnegem. De straat wordt midden volgend jaar volledig heraangelegd in een prachtige groene straat.

We betreden het appartementsgebouw via een mooie ijzeren automatische poort. De glazen deur gaat open en men wordt meteen gecharmeerd door de fraaie trap die naar de loft leidt.
Bij het betreden van de loft valt het open karakter op met zijn uitzonderlijke lichtinval.

De loft heeft 2 niveaus;
Een inkomhal verwelkomt u met een ruime vestiaire en een zeer groot apart gastentoilet.
Lichte open woonkamer met grote ramen aan beide zijden en dubbele gashaard. Verder is er een prachtige, brede eetkamer evenwel met grote raampartij en toegang tot de terrassen - waarvan er 1 overdekt is (en open kan) - uitgerust met een hefplateau (praktisch bij verhuizen en gasten met moeilijk immobiliteit).
De ruime open keuken is mooi ingericht met de meest luxueuze toestellen en ingenieus uitschuifbaar blad boven het vuur, voor extra werkruimte.
Op dit niveau bevindt zich ook een technische ruimte uitgerust met gootsteen en werkplek, met aansluiting voor wasmachine en droogkast.

Een mooie open trap brengt u naar de bovenverdieping waar u halverwege een gesloten slaapkamer aantreft. Vervolgens een 2e open slaapkamer of polyvalente ruimte, een ruime badkamer met extra groot bad en een royale inloopdouche, evenals een apart toilet. Verderop nog een 3e slaapkamer en tot slot een schitterend ruime kantoorruimte.

De voorziene panelen bieden evenals de mogelijkheid om de verschillende ruimtes volledig af te sluiten. Bovendien zijn alle Velux ramen automatisch en voorzien van op afstand bedienbare verduisterings- en vliegenhorren.

De loft profiteert van 2 zeer gespatieerde kelders (respectievelijk ca. 40 m² en 14 m²).

Bovendien is er de optie om een groot magazijn (120 m²) met parkeerplaats voor 6 auto's binnen en 2 auto's buiten, plus een aanzienlijke serre bij aan te kopen, voor € 175.000.

Vloerverwarming, overal Led-verlichting, hoogrendementsglas, airconditioners, zonnepanelen met SLIMME-accu (11 kW) maken het plaatje compleet en zorgen voor optimaal comfort.

In een notendop; toplocatie, hoge kwaliteit, zalige ruimtelijkheid en energie-efficiëntie, waar kan je nog meer om vragen!

Voor meer informatie of een bezoek aan deze prachtige woning neem gerust contact op met Sigalit via Sigalit@reds.be of via 0475 66 84 74

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

268 kWh/m2

Pand Referentie

EP-MTOA52GU-

300 m2

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

11 Nov 2022€795.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu