Heistraat 155, 2610 Wilrijk

Appartement Te Koop in Wilrijk

€364.500

Prachtig modern groot appartement (115m²) voorzien van drie slaapkamers, een groot Zuidgericht terras en een garagebox op een toplocatie te Wilrijk ! Vlakbij invalswegen en in de buurt van verscheidene scholen, 2 supermarkten, winkels en openbaar vervoer. U betreedt het appartement via een veiligheidsdeur die toegang biedt tot een ruime inkomhal met een gastentoilet. De inkomhal biedt toegang tot een grote en gezellige woonkamer met uitzicht op een groenzone. Hiernaast vinden we de open keuken die voorzien is van een keramisch vuur en dampkap, koelkast, een dubbele spoelbak, vaatwasser, oven en microgolf. Naast de keuken bevindt zich een hele praktische berging met voorziening voor wasmachine en droogkast.
Via de hal bereiken we de drie slaapkamers. Op het einde van de hal bevind zich de badkamer met een aparte douche en een ligbad. Deze is ook voorzien van een dubbele wastafel en een tweede toilet.
In de ondergrondse parkeergarage bevind zich de ruime garagebox met automatische sectionale poort. Groot appartement met lift - Dak geïsoleerd - Zuidgericht terras - Ruime garagebox – Wij verkopen dit appartement inclusief garagebox voor 364.500€.
Bij interesse kan u ons bereiken via erwin_j_peters@hotmail.com
of gsm 0497 022474



Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

124 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.187

Pand Referentie

VHLDHZ6UOEK5

115 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

22 May 2022€364.500



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu