Sporthalplein 213-, 2610 Wilrijk

Appartement in Wilrijk

€249.000

Appartement (112m²) met 3 slaapkamers centrum Wilrijk
Locatie: Midden in het centrum van Wilrijk vinden we dit appartement te koop aan het Sporthalplein. Op wandelafstand vinden we De Bist, winkels, scholen en openbaar vervoer. Het centrum van Antwerpen is ook vlot bereikbaar, alsook invalswegen (A12 en E19).
Omschrijving: Dit appartement te koop is gelegen in het centrum van Wilrijk aan het Sporthalplein. Via de lift bereiken we de 13de verdieping. De ruime inkomhal met vestiaire en berging geeft ons de toegang van de woonkamer. Aansluitend vinden de we de gesloten keuken. Het terras (19m²) loopt volledig langs het appartement en heeft een zuidwest oriëntatie. Het panoramische uitzicht over Wilrijk krijgt u er voor niets bij! Achteraan vinden we 3 volwaardige slaapkamers, een aparte toilet en een badkamer met douche. Tot slot is er nog een grote privatieve kelder, alsook een gemeenschappelijke fietsenberging.
Bijzonderheden:- gelegen in het centrum van Wilrijk aan De Bist- ruim terras met prachtig panoramisch uitzicht- 3 volwaardige slaapkamers- provisie 250 euro/maand (inclusief verwarming, water, reservefonds, onderhoud gemene delen,...)- grote kelder en gemeenschappelijke fietsenberging
Bent u op zoek naar een appartement of ander vastgoed te koop in Wilrijk? Of wenst u een gratis schatting van uw eigendom of uw eigendom te koop te stellen? Bij Heylen Vastgoed staan wij steeds klaar om u verder te helpen bij al uw vragen over vastgoed.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

EPC

187 kWh/m2

Pand Referentie

P8WZ-F4V2XNF

112 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

19 Aug 2022€249.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu