Guido Gezelleplein 5-00-01, 8750 Wingene

Appartement Te Koop in Wingene

€265.000

GELIJKVLOERS NIEUWBOUWAPPARTEMENT IN HARTJE WINGENE (100,80 m²) Het appartement is gelegen op het GELIJKVLOERS in het wooncomplex Residentie "Juliette" te Wingene met name op het Guido Gezelleplein 5 bus 00.01 met een bewoonbare oppervlakte van 100,80 m². Dit op wandelafstand van winkels, horecazaken, scholen, openbaar vervoer, enz... Deze kleinschalige residentie wordt gekenmerkt door een stijlvolle en hedendaagse architecturale uitstraling. Elk appartement zal beschikken over individuele zonnepanelen. Tevens bevinden zich op de gelijkvloerse verdieping ruime en makkelijk toegankelijke garages met automatisch poorten alsook een gemeenschappelijke fietsenberging.

INTERIEUR:
U komt de Residentie binnen en kan onmiddellijk de ruime inkomhal opmerken die voorzien is van een lift en ruime trappenhal.
Het appartement is gelegen op het gelijkvloers en omvat een lichtrijke leefruimte met zit- en eethoek en aansluitend de open en ingerichte keuken (46 m²) deze verleend U toegang tot het terras. Via de nachthal is er toegang tot de 2 slaapkamers (13,50 m² | 11,50 m²), praktische berging (3 m²), apart toilet en de ingerichte badkamer (inloopdouche en dubbele lavabo met meubel).

EXTERIEUR:
De eigendom is voorzien van een terras (12,13 m²). Er is mogelijkheid tot aankoop van een bovengrondse garage (30.0000,00 €) met geïsoleerde geautomatiseerde poort. Tevens is er een gemeenschappelijke fietsenberging.

PLUSPUNTEN:
* 6% BTW MOGELIJK
* UNIEKE LIGGING
* VOLWAARDIG TERRAS
* KLEINSCHALLIG PROJECT
* BOVENGRONDSE VOLWAARDIGE GARAGE
* ENERGIEVRIENDELIJK
* ZONNEPANELEN
* INCL. ALLE LICHTARMATUREN

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

kWh/m2

Pand Referentie

U09NOXUCTFW2

493 m2

101 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

25 Sep 2022€265.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu