Vierselbaan 67, 2240 Zandhoven

Appartement Te Koop in Zandhoven

VERLAAGD BTW-TARIEF 6% MOGELIJK - BIJNA ENERGIE NEUTRAAL (BEN)

Residentie Het Ven bestaat uit 12 BEN-appartementen in twee aparte bouwvolumes van drie bouwlagen, die verbonden zijn via een overdekte passerelle.
Ieder appartement heeft een eigen buiteningang, wat de privacy garandeert en een heel eigen karakter geeft aan het project.
De gelijkvloerse appartementen hebben allemaal gezellige tuintjes. De andere appartementen hebben riante terrassen en een perfecte oriëntatie.
Er is een bovengrondse fietsenstalling voorzien en een lift verbindt de ondergrondse parkeerplaatsen en ruime bergingen met de appartementen.
De volledige afwerking laat brede keuze aan materialen en inrichting toe.Elk appartement dient aangekocht te worden samen met 1 ondergrondse staanplaats en een kelderberging.
U geniet een fiscaal voordeel: Bij een BEN-woning (E-peil [30) is slechts 50% van de onroerende voorheffing verschuldigd gedurende de eerste vijf jaar.
De verkoop geschiedt onder BTW-stelsel op het constructie-aandeel en registratierechten op het grondaandeel, De wet Breyne wordt toegepast en biedt een 100% voltooiingsgarantie.
Voor meer info of een vrijblijvende afspraak: www.immoproven.be, 0456/32 93 33 of info@immoproven.be.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

Pand Referentie

O35-ZRN7R4FK



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu