De Bergen 61, 2240 Zandhoven

Appartement Te Koop in Zandhoven

€695.000

Prachtig en luxueus afgewerkt nieuwbouwappartement met een goede ligging nabij het centrum van Zandhoven.

Smaakvol en duurzaam wonen in een gezellig nieuwbouwcomplex: optimaal wooncomfort, dankzij een uitgepuurde indeling, stijlvolle architectuur, grote raampartijen en riante zuid gerichte tuin met terras aan de uiterst rustige achterzijde. Er werd steeds gewerkt met duurzame materialen van de hoogste kwaliteit.
Bewoonbare oppervlakte van 220m² met een tuin van maar liefst 169m².

Indeling:
U komt het appartement binnen via de inkomhal, welke voorzien is van een mooie ingebouwde vestiaire. Deze inkomhal geeft uit op de leefruimte met een volledig geïnstalleerde keuken (Siematic) en met een bureau waar U in alle rust kan werken. Vanuit de leefruimte, welke voorzien is van een gashaard, hebt U een mooi uitzicht op het terras en tuin. Via een steellook deur hebt U toegang tot een toilet, berging, wasplaats en een hobbykamer. Via de andere kant van de leefruimte komt U ook weer via een steellookdeur in het nachtgedeelte bestaande uit drie slaapkamers met ingemaakte kasten, een badkamer, een volledig ingerichte dressing en een toilet.
Het volledige appartement is voorzien van prachtig maatwerk met indirecte verlichting. Bij het appartement dient een garagebox, twee staanplaatsen en twee ondergrondse bergingen aangekocht te worden voor 50.000EURO. Aankoop onder BTW.

BIJZONDERHEDEN

+ Bouwjaar 2020-2021
+ duurzame materialen van de hoogste kwaliteit
+ vloerverwarming
+ warmtepomp
+ 1 garagebox en 2 staanplaatsen
+ 2 bergingen in de ondergrond

Kortom, dit appartement moet U gezien hebben. Voor meer info of een bezoek ter plaatse kan u vrijblijvend contact opnemen met Karin op 0486.97.84.27 of karin@reds.be.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

Pand Referentie

N3JC78SK-XNE

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

03 Jun 2022€695.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu