Sint Laurentiusstraat 35, 8210 Zedelgem

Appartement Te Koop in Zedelgem

€363.086

Welkom in Project Z, een uniek klimatologische realisatie waar duurzaam wonen centraal staat. De site grenst aan het spaarbekken van Zedelgem, waar groen en rust een mooie harmonie vormen met kwalitatief wonen. Locatie troef, dat is duidelijk.



Vlakbij de E403 en E40 op weg naar zowel het binnenland als de kust. Ook het centrum ligt slechts op een steenworp, hier vind je alles van lokale handelaars tot grootwarenhuizen en scholen.



Het project wordt gekenmerkt door zijn vooruitstrevendheid in ecologie, klimatologie en duurzaamheid. Op de hele site is het zalig vertoeven. Van de gemeenschappelijke tuin met fruitbomen en diverse diervriendelijke planten en struiken, petanquebaan of ligweide tot de gemeenschappelijke ruimtes, open garage plan waaronder ook 16 garageboxen en prachtige zuidgerichte terrassen van minimum 24m².



Bouwtechnisch wordt dit project een parel. De grond dient als batterij, waarbij gebruik wordt gemaakt van een geothermisch verwarmings- en koelingsinstallatie.



De appartementen worden stuk voor stuk een thuis waar alles mogelijk is. De indeling kan zelf gekozen worden, eveneens is er een wijd assortiment aan afwerkingskeuzes waarbij echt iedereen zijn/haar stempel kan drukken op zijn echte thuis.



Er zijn 33 appartementen op deze volledige site waarvan er reeds 24 verkocht zijn!



6% btw-regeling is mogelijk in de loop van dit project!



Ben jij overtuigd van dit magnifiek project? Maak een afspraak op ons kantoor voor meer informatie en laat u betoveren door deze parel waar elk facet van het leven tot zijn recht komt.



Z-troeven


Zedelgem


Zongericht


Zonne-energie


Zuinig

Menu