Snellegemsestraat 79, 8210 Zedelgem

Appartement Te Koop in Zedelgem

€339.000

Op een boogscheut van centrum Zedelgem huisvest dit prachtig afgewerkt BEN duplexappartement. Dit eigendom kent een vlotte verbinding naar zowel Brugge als Torhout en de oprit van de E403 en de E40. Alsook diverse lokale handelaars en horeca-aangelegenheden bevinden zich allen op wandel- en fietsafstand.









Het appartement gelegen op de eerste verdieping bereikt u via de lift of trap en komt u binnen via de inkom met gastentoilet, een bureau/extra zitruimte, dat u brengt naar de leefruimte met aansluitend de eetkamer en volledig geïnstalleerde keuken uitgerust met koelkast, vaatwasmachine, microgolfoven, vitrokeramische kookplaat, oven en een dubbele gootsteen. De keuken beschikt eveneens over eetplaatsen. De praktische berging kan dienen als provisieruimte of wasplaats door de aansluiting voor wasmachine en droogkast. Via de leefruimte is er toegang tot het ruim en zonnig terras met prachtig vergezicht. Vervolgens zijn er op het verdiep twee ruime slaapkamers en badkamer met ligbad, douche, toilet en wastafel.









Dit doorzonappartement biedt u de volledige dag zonlicht waardoor open en lichtrijk leven centraal staan.









Extra is er fietsenstalling aan de achterzijde van het appartement, een regenwaterkraan die vrij te gebruiken is, elektrische zonnewering, 10 zonnepanelen, zonneboiler en drievoudige beglazing.









Kom dit lichtrijke appartement vrijblijvend bezoeken! Leg snel uw afspraak vast!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

19 kWh/m2

Pand Referentie

T1VN-IL07SDG

132 m2

2 Slaapkamers

Vraagprijzen

14 Nov 2022€339.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

nee

Dagvaarding

nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu