Nieuwstraat 10, 9620 Zottegem

Appartement in Zottegem

€185.000

Voor meer informatie of een bezoek contacteer Niels - OC Vastgoed: 0497/74.52.15. U kan alle attesten voor verkoop downloaden op onze website www.ocvastgoed.be.
Dit appartement bevindt zich pal in het CENTRUM van ZOTTEGEM, doch in een rustige en verkeersarme straat. Alle winkels, eet- en drankgelegenheden, openbaar vervoer,... zijn op wandelafstand. Het appartement telt 102m² en is gelegen op de tweede verdieping van een kleinschalige residentie van vier entiteiten met LIFT. Het gebouw werd opgetrokken in 1995 met gebruik van uitsluitend kwalitatieve materialen.
Indeling: inkomhal/gang met glazen deur welke toegang biedt tot de ruime en lichtrijke woonkamer met parketvloer, open keuken voorzien van inbouwtoestellen, aansluitend een praktische berging met grote inbouwkasten, twee slaapkamers waarvan één tevens voorzien van grote inbouwkasten, badkamer met ligbad en dubbele lavabo en meubel, apart toilet en nog een kleine vestiairekast.
Aankoopverplichting van een GARAGEBOX (ten bedrage van € 11.000), welke toegankelijk is via een inrit 30 meter verder in de straat.
Geen terras aanwezig, maar het marktplein, het park rondom het kasteel van Egmont of het park van Breivelde zijn op wandelafstand en het is er steeds aangenaam vertoeven.
ZEER LAGE GEMEENSCHAPPELIJKE KOSTEN.
INTERESSANT APPARTEMENT VOOR ALLE LEEFTIJDEN, VOOR EIGEN BEWONING OF ALS INVESTERING!
EPC: 305 kWh/m². Woongebied, vergunning, geen verkavelingsvergunning, geen voorkooprecht, geen rechtelijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd. Niet overstromingsgevoelig gebied.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

EPC

305 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.018

Pand Referentie

20V1WOMVOFXN

102 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

18 Feb 2022€185.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Niet overstromingsgevoelig

Menu