Gemeenteplein 2-4, 3690 Zutendaal

Appartement Te Koop in Zutendaal

Op zoek naar een gezellig, gelijkvloers appartement? Bekijk dan dit instapklaar, recent pand in het centrum van Zutendaal!

Het appartement is zeer gunstig en rustig gelegen; op wandel- en fietsafstand van allerhande faciliteiten zoals winkels, bakkers, gemeentehuis, politiebureau, banken, tankstations, scholen, natuurgebieden etc.. Ook is er een directe verbinding met de omliggende gemeentes zoals Genk, Lanaken, Bilzen, Maasmechelen en Maastricht via de verbindingswegen en op enkele minuten rijdafstand van de E314.

Indeling appartement:
Via de gemeenschappelijke inkomhal kunnen we het appartement bereiken. Via de inkomhal is er rechtstreeks toegang tot de leefruimte en nachthal.
De lichtrijke leefruimte bestaat uit een zit- en een eethoek met open keuken. De keuken is voorzien van inbouwtoestellen van Smeg en er is een vaste eettafel voorzien. Het schuifraam verleent ons toegang tot het terras en tuin van maar liefst 150m² en kijkt uit op de rustige achterkant van het appartementsgebouw.

De berging, het toilet, de badkamer en de 2 slaapkamers kunnen we via de nachthal bereiken.

Het appartement beschikt ook over een kelderberging. Een ondergrondse parkeerplaats kan eventueel gehuurd worden voor een gem. van 30 euro/maand. Er zijn vrije parkeerplaatsen in het parkeerplein voor het appartementsgebouw.

Technische informatie:
Vensters met dubbele beglazing en aluminium profielen. Verwarming op aardgas. EPC-score van 250 kWh/m²jaar. Elektriciteitskeuring is conform! Er is ook een lift aanwezig (ook naar de kelder).

De maandelijkse kosten bedragen 55 euro/maand, er is een syndicus aanwezig.

Ideaal voor startende koppels, alleenstaanden of senioren, die knus, rustig maar toch dichtbij allerhande faciliteiten willen wonen!
Ook is het appartement ook geschikt voor investeerders om te verhuren, met een gemiddelde huurprijs tussen de 780-800 euro/maand.

Wordt dit appartement jouw eigendom? Aarzel niet om ons te contacteren via T: 089 69 30 01 of info@consimmo.be. Bekijk ook de virtuele tour op onze website www.consimmo.be!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

250 kWh/m2

Pand Referentie

D4M0GCZ9-JZO

63 m2

63 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

10 Feb 2022€21.900.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Grondreservegebied (woonuitbreidingsgebied)

Overstromingsgebied

Nee

Menu