Lichterveldestraat 45-B, 8750 Zwevezele

Appartement Te Koop in Zwevezele

€324.500

Wie op zoek is naar een hoogwaardig afgewerkt appartement, waar comfort, ruimte en lichtinval primeren, is hier ongetwijfeld aan het juiste adres.









Dit unieke halfopen appartement is gelegen op de gelijkvloerse verdieping van Residentie Callewaert, een recent appartementencomplex dat in 2017 werd opgetrokken en waar kwaliteit en duurzaamheid twee van de belangrijkste pijlers vormen. Je kan er genieten van een centrale, doch uitermate rustige ligging. Het gezellige centrum met zijn vele handelszaken en andere diensten is slechts op wandelafstand verwijderd. Ook de nabijheid van belangrijke invalswegen (E403, A17) zorgt ervoor dat je steeds een vlotte verbinding hebt, waar je ook heen moet. Je hoeft niet langer te wachten, daar het appartement volledig instapklaar en recent geschilderd is!









We komen binnen via de ruime inkomhal, waar een aparte ruimte is geconstrueerd voor het plaatsen van een (ingebouwde) vestiairekast. Vervolgens laten we ons in de leefkamer een eerste keer verrassen door een open gevoel dat wordt gecreëerd door een overvloed aan lichtinval die via de grote raampartijen naar binnen komt. Verder werd er in deze ruimte een volledig uitgeruste open keuken geïntegreerd, die beschikt over kwaliteitsvolle AEG inbouwtoestellen, waaronder een vaatwasser, een combi-oven, een koelkast met vriesvak, een vitro-keramische kookplaat met dampkap. Daarnaast is er een dubbele spoelbak geïnstalleerd, zijn er tal van ingebouwde kasten aanwezig en is er reeds indirecte verlichting geplaatst. Aan het keukeneiland is er plaats voor meerdere barstoelen, maar er kan evenwel geopteerd worden om een keukentafel naast het eiland bij te plaatsen. Voor bijkomende bergruimte begeven we ons naar de praktische en ruime berging in de hal. Hier is er aansluiting voor de wasmachine en zijn er reeds wandplanken gemonteerd.









Vervolgens gaan we verder tot in de badkamer, die beschikt over een ruime inloopdouche, een badkamermeubel met dubbele wastafel en spiegelkasten. Hier wordt er verwarmd met een functionele handdoekradiator. Naast de badkamer bevindt er zich een apart gastentoilet met lavabo.









Verder telt het appartement drie ruime slaapkamers met een warme uitstraling die kunnen ingericht worden naar wens. De voorzieningen voor het aansluiten van een televisie zijn aanwezig.









Hierna verkennen we de zongerichte, omheinde tuin die we kunnen bereiken via één van de vele draai- kiepramen of via het grote schuifraam in de woonkamer. Rondom de woonkamer en keuken is er een deels overdekt terras aangelegd, waar je op ieder moment van de dag van de zon kan genieten. De buitenverlichting zorgt er bovendien voor dat het hier tot in de late uurtjes aangenaam vertoeven is.









Via de lift of de trappenhal komen we terecht in de ondergrondse parking. Een garagebox die afgesloten is door middel van een automatische sectionaalpoort, kan optioneel aangekocht worden bij het appartement. Hier is onder meer ruimte voor het parkeren van een (grote) wagen, het plaatsen van opbergrekken, fietsen etc.









Ook de gemeenschappelijke delen van het gebouw hebben heel wat troeven te bieden.









Zo heeft elk gebouw een gemeenschappelijke fietsenberging ter beschikking, dit zowel ondergronds als bovengronds. Er zijn bovendien een aantal parkeerplaatsen voor bezoekers voorbehouden.









Tot slot zijn er tal van moderne faciliteiten voorhanden, waaronder een videofoon, een ventilatiesysteem type D, etc. Als kers op de taart leggen we de nadruk op de gunstige EPC-score, wat betekent dat de energiekosten hier tot een minimum beperkt zijn.









Aarzel niet langer en ontdek de troeven van dit appartement tijdens een vrijblijvend plaatsbezoek!









051/474847.

Menu