Guido Gezellelaan 105, 8800 Rumbeke

Garage Te Koop in Rumbeke

€299.000

VOORDEEL! Betaal nu slechts 6% BTW i.p.v. 21% en geniet van een belastingvoordeel van 15% op het constructieaandeel!
Vraag gerust naar de voorwaarden.

Het project ‘Rumbeke park’ is een ARCHITECTURAAL woonproject met ruime appartementen die TIJDLOZE KLASSE uitstralen. Het geheel werd ontworpen met een sterke detaillering en is gelegen in een groene oase met een perfecte oriëntatie! Kortom: een ideale mix tussen glas, zichtbeton en hout versmelt het gebouw in de bomenrijke omgeving. Door de grote glaspartijen en RUIME terrassen beleef je de natuur.

De Residentie ligt op wandelafstand van het centrum van Rumbeke en is gelegen op de hoek van de Guido Gezellelaan en de Sint-Blasiusstraat. Het woonproject bestaat uit appartementen met 1 of 2 slaapkamers en ondergrondse afgesloten garageboxen.

De appartementen zijn als volgt ingedeeld: inkomhal met gastentoilet, LICHTRIJKE leefruimte met volledig uitgeruste keuken en aansluitende berging. Het nachtgedeelte bestaat uit 1 of 2 slaapkamers, badkamer voorzien van een dubbele lavabo met meubel en inloopdouche. Ieder appartement beschikt over een bijzonder RUIM en zuidgeoriënteerd TERRAS.
Een project dat INSTAPKLAAR en KWALITIEF wordt afgewerkt met o.a. vloerverwarming, ventilatie-D, drempelloze overgangen van binnen naar buiten,…

In de klederverdieping hebben we ruime afgesloten garageboxen en afzonderlijke bergingen. Voor meer informatie of een vrijblijvend bezoek, contacteer Sebastien op het nummer 0477 09 09 09.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Garage

Pand Referentie

W8-A5RNGJ3LE

Vraagprijzen

09 Sep 2022€299.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Niet overstromingsgevoelig

Menu