Mathias Geysenstraat lot 6A-6B, 3580 Beringen

Grond Te Koop in Beringen

€129.000

GUNSTIG GELEGEN BOUWGROND VAN 5A97CA VOOR HOB TE STAL/KOERSEL

Ben jij klaar voor het bouwen van jouw droomwoning? En ben je op zoek naar een rustige doch centrale locatie? Zoek niet langer verder! Deze bouwgrond, gelegen op de Mathias Geysenstraat, biedt ruimte voor de bouw van een gezinswoning in halfopen bebouwing. De locatie van het perceel is ideaal wanneer je op zoek bent naar rust maar toch graag alle benodigdheden in de buurt hebt. In een mum van tijd bereik je al de nodige faciliteiten zoals een bakker, een slager, eetgelegenheiden, supermarkten, sportgelegenheden, het openbaar vervoer, etc. Ook heb je vanuit hier een vlotte verbinding naar de oprit van de E314 waardoor ook gemakkelijk lange afstanden overbrugd kunnen worden.

Deze gunstig georiënteerde bouwgrond leent zich voor het optrekken van een woning in halfopen bebouwing met als bestemming een ééngezinswoning met inbegrip van een zorgwoning. Nevenbestemmingen zoals een kantoorfunctie, een vrij beroep en dienstverlening zijn toegelaten mits ze complementair zijn aan het wonen. Horeca en handel worden hierbij uitgesloten van de mogelijkheden.

De woning dient ingeplant te worden zoals deze aangeduid wordt op het verkavelingsplan in bijlage. Het perceel kent aan de voorbouwlijn een breedte van 11 meter waardoor je een mooie bouwbreedte van 9 meter kan realiseren. Je mag maximaal twee bouwlagen construeren met op het gelijkvloers een diepte van maximaal 17 meter. Op het verdiep hangt deze diepte (10 of 12 meter) af van de dakhelling die er gekozen wordt.
De dakvorm is vrij te kiezen met een dakhelling tussen de 0°- 40°. De kroonlijsthoogte bedraagt maximum 6 meter en de nokhoogte maximaal 11 meter.

De bijgebouwen worden vrijstaand en achter het hoofdgebouw ingeplant. Het volume ervan bedraagt maximaal 25 m².

Ben je een liefhebber van groen? De afsluitingen gebeuren bij voorkeur met levende, inheemse en streekeigen beplanting.

Wil jij graag meer informatie over deze bouwgrond? Bekijk alvast het verkavelingsplan en de voorschriften in bijlage. Zit je toch nog met enkele vragen? Laat het ons weten: 011/22 22 95.
Meer weten? Neem een kijkje op www.immotopinvest.be

STEDENBOUWKUNDIGE INFO IN AANVRAAG


Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Grond

Pand Referentie

9I1QRJ1LZX31

597 m2

0 m2

Vraagprijzen

13 Jan 2022€129.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

In aanvraag

Dagvaarding

In aanvraag

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

In aanvraag

Bestemming

In aanvraag

Overstromingsgebied

Nee

Menu