Harenstraat lot 1, 3840 Borgloon

Grond Te Koop in Borgloon

€124.900

RUSTIG GELEGEN BOUWGROND VOOR OB OP EEN PERCEEL VAN 7A56CA

In Bommershoven, een door groen omgeven deelgemeente van Borgloon, houden we halt op de Harenstraat rechts van huisnummer 1 waar we deze verkaveling kunnen terugvinden. Deze gemeente wordt gekenmerkt door verschillende historische bezienswaardigheden en haar heuvelachtige landschap. Ideaal om een lange wandel- of fietstocht te maken tussen de fruitbomen. Het bruisende centrum bevindt zich op slechts enkele minuten waar lokale handelaars gevestigd zijn. Ook naastliggende gemeenten zoals Tongeren, Sint-Truiden en Hasselt zijn makkelijk te bereiken door de aanwezige verbindingswegen. Aan nodige faciliteiten alvast geen gebrek!

Aangezien het over een verkaveling gaat zijn er enkele voorschriften van toepassing waar rekening mee gehouden dient te worden. In bijlage kan je alvast de voorschriften en het plan downloaden.

Het perceel laat toe een ééngezinswoning in open bebouwing op te trekken met 2 bouwlagen onder de kroonlijsthoogte. De gevelbreedte bedraagt hier 15 meter aangezien we op 3 meter van de naastliggende perceelgrens moeten blijven.

Op het gelijkvloers is er een bouwdiepte van 15 meter mogelijk en op het verdiep mag dit tot 12 meter. In totaal is een bewoonbare oppervlakte van circa 405m² dus realistisch. Voor het dak heb je volledige carte blanche... Verder lezen? www.immotopinvest.be

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Grond

Kadastraal Inkomen

€71

Pand Referentie

FWGYHIC2VLN7

756 m2

405 m2

Vraagprijzen

13 Jan 2022€124.900



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Nee

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

Nee

Menu