Broekveldstraat , 9420 Erpe-mere

Grond Te Koop in Erpe-mere

€237.500

Voor meer informatie contacteer Daan Janssens van OC Vastgoed op 0474 25 55 78. U kan de beschikbare documenten downloaden via onze website www.ocvastgoed.be - Deze uiterst rustig gelegen bouwgrond van het type open bebouwing bevindt zich in de Broekveldstraat te Mere. De grond biedt een prachtig zicht op groen en geniet een vlotte verbinding (op- en afrit E40 bevindt zich vlakbij). De grond heeft een totale oppervlakte van 1.830 m² en situeert zich in 2e bouwlijn. Deze eigendom is quasi rechthoekig en heeft grotendeels een breedte van 33 m (5,25 m aan de straat, dit is de inrit). De oriëntatie is op het westen. De renders zijn louter informatief en kunnen geen verhaal doen ontstaan. De exacte maten en oppervlaktes zijn te vinden op het plan van de landmeter en in het stedenbouwkundig attest.
Er werd reeds een gunstig stedenbouwkundig attest verleend, mits volgende voorwaarden: A) op het gelijkvloers kan er maximaal 15 m diep gebouwd worden, op de eerste verdieping kan er maximaal 12 m diep gebouwd worden, de woning heeft een gevelbreedte van 9,69 m. B) de kroonlijsthoogte bedraagt maximaal 4 m. C) de woning moet worden afgewerkt met een zadeldak met nok loodrecht op de straatas. De helling van de dakvlakken is gelegen tussen 35° en 45°. In het dakvolume zijn leefruimten toegelaten. D) terrassen zijn enkel in de achtertuinzone toegelaten, niet boven het niveau van het maaiveld. E) een woning met 2 volwaardige verdiepingen wordt niet aanvaard. F) in de tuinzone worden alle constructies afgebroken die zich bevinden op het perceel 522C.
Woongebieden met landelijk karakter, landschappelijk waardevol agrarisch gebied, geen vergunning, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht, geen verkavelingsvergunning. Geen risicozone voor overstromingen.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Grond

Pand Referentie

NKRZA5NAVXCU

Vraagprijzen

16 Dec 2022€237.500



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Nee

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

Niet overstromingsgevoelig

Menu