Winkelomseheide 71, 2440 Geel

Grond Te Koop in Geel

€128.000

Ligging
Gunstig en centraalgelegen bouwgrond in het centrum van Winkelomheide, op wandelafstand van lokale winkels, scholen, openbaar vervoer,... Het centrum vanGeel bereikt u makkelijk met de fiets. Verder is er een vlotte verbinding met omliggende gemeenten en steden alsook de autostrade E-313.

Beschrijving
Op ditschitterende perceel van 4a 22ca met een breedte van12 meter en een diepte van35,15 meter bouwt uuw ideale halfopen droomwoning. Dankzij de westelijke oriëntatie genietu vanop het terras van de zalige avondzon.Uwtoekomstige gevelbreedte bedraagt9 meter enuw bouwdiepte is mogelijk tot 17 meter!

Achter de knappe bouwgrondkijkt u van een mooi groen zicht. Het perceel isgeschikt voor de bouw van eenvrijstaande eengezinswoning met mogelijkheid tot complementaire functies aan het wonen, zoals kantoor, vrij beroep en dienstverlening.

De bouwvoorschriften en het verkavelingsplan kunt u bekijken via het tabblad "documenten".

Bouwgrond geschikt voor een halfopen bebouwing van 422 m² met een straatbreedte van 12 meter met achteraan zicht op groen, met vlotte verbinding naar het centrum van Geel, andere omliggende gemeenten/steden alsook met de autostrade E-313. Zonder bouwverplichting!

Ziet u hierin de ideale bouwgrond om jouw eerste steen neer te leggen? Wacht niet langeren neem contact met ons op via 014/58.05.05 of info@vansweevelt.be.

Bijzondere informatieplicht:in aanvraag.
Dit is geen aanbod maar een onderhandelingsvoorstel. Alle informatie onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Grond

Pand Referentie

FW479ZH8UV0J

422 m2

Vraagprijzen

15 Jan 2022€128.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Nee

Dagvaarding

Nee (geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd)

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

woongebied

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu