Pluimerssteeg LOT 3, 3800 Groot-gelmen

Grond Te Koop in Groot-gelmen

€115.000

Zoek je een ruim en rustig gelegen stuk grond voor het bouwen van jouw droomwoning? Dan zijn deze percelen in de Pluimerssteeg echt iets voor jou! De Pluimerssteeg is een kleine en rustige straat waar je heerlijk kan wonen tussen het groen. Binnen deze verkaveling bieden we 2 prachtige loten voor open bebouwing aan.

Dit perceel (LOT 3) heeft een totale grondoppervlakte van 776m². Door de straatbreedte van 18 meter is het volgens de voorschriften mogelijk om een woning te bouwen met een gevel van 10 meter. De maximale bouwdiepte voor de hoofdbouw bedraagt 10 meter. Vrijstaande bijgebouwen zijn zeker een mogelijkheid, mits de maximale oppervlakte van 50m² gerespecteerd wordt. Meer informatie en de bouwvoorschriften kunnen gedownload worden via onze website www.rtvastgoed.be.

Wonen in de Pluimerssteeg staat gelijk aan wonen in een residentiële straat met open zicht over de groene velden. In de directe omgeving van het perceel kan je genieten in een van de gezellige restaurantjes, 300 meter verderop kunnen de kinderen zich uitleven op het lokale speelpleintje.

Is deze grond de ideale grond voor uw woonproject? Contacteer ons dan snel voor meer informatie. Wij helpen u graag verder met al uw vragen. (Tel. 011/69.76.40)

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Grond

Pand Referentie

NCCAKTNMVDPZ

776 m2

Vraagprijzen

15 Oct 2022€115.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Nee

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

Nee

Menu