Morkhovenseweg 30, 2200 Herentals

Grond Te Koop in Herentals

€224.000

Af te breken woning op perceel van 592 m². EPC: 634 kWh/m² F-label.

Ligging:Centraal gelegen woning op de verbindingsweg tussen Noorderwijk en Morkhoven. Winkels, openbaar vervoer en horeca zijn allemaal op wandelafstand.

Beschrijving: Dit gebouw werd opgetrokken in 1973 en is oorspronkelijk vergund als woning met winkel. Er werd een herstelvordering opgelegd wat wil zeggen dat het gebouw dient gesloopt te worden.
Kopers die een gezinswoning verwerven kunnen genieten van een verlaagd registratietarief van 1% als ze zich verbinden om de woning te slopen en te herbouwen. Het moet dan wel gaan om de enige en eigen woning van de koper. Ook kan de koper bij heropbouw genieten van het verlaagde btw-tarief van 6%. Ook hier moet de koperaan bepaalde voorwaarden voldoen.

Meer weten? Maak snel uw afspraak!
Graag wijzen wij u op de renovatieplicht voor woningen en appartementen met een E of F EPC-label uiterlijk 5 jaar na aankoop te rekenen vanaf het verlijden van de notariële akte (akten vanaf 1 januari 2023). Voor meer info kijk op de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap: https://energiesparen.be/renovatieverplichting.

Bijzondere informatieplicht:Omgevingsvergunning stedenbouwkundige handelingen uitgereikt, woongebied, rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, voorkooprecht ruimtelijke ordening, geen omgevingsvergunning voor verkavelen van gronden uitgereikt.
Dit is geen aanbod maar een onderhandelingsvoorstel. Alle informatie onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Grond

Kadastraal Inkomen

€592

Pand Referentie

6-9A-BSTV1AZ

592 m2

Vraagprijzen

13 Nov 2022€224.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

Ja (rechterlijke herstelmaatregel opgelegd)

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

woongebied

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu