Théophile Donnéstraat 31, 3540 Herk-de-stad

Grond Te Koop in Herk-de-stad

€138.500

Gelegen op een prachtige locatie halverwege Donk en het centrum van Herk de Stad vinden we in de Théophile Donnéstraat deze bouwgrond voor één open bebouwing terug (lot 1).

Deze ligging is heel bijzonder: een basisschool in de dorpskern van Donk, de nabijheid van het centrum van Herk de Stad met verschillende supermarkten, kleinhandel en horeca en toch is deze grond zeer rustig gelegen in een kindvriendelijke buurt.
Daarenboven bevinden we ons op slechts 450m verwijderd van de N2 (Diest-Hasselt) met een uitstekende verbinding naar de E314 en E313 (Hasselt, Leuven, Brussel, Luik, …). Een bushalte bevindt zich voor de bouwplaats.

Het perceel zelf is geschikt voor het bouwen van een open bebouwing met een vloeroppervlakte van maar liefst 302m2! De bouwvoorschriften zijn dan ook zeer ruim en laten zowel een gelijkvloerse als een woning met verdieping toe, plat of zadeldak. Zowel klassiek, hedendaags als moderne stijl kan hier gebouwd worden.
Verkavelingsvergunning afgeleverd door het college van de stad Halen op 21 februari 2022. De stedenbouwkundige voorschriften zijn beschikbaar op eenvoudig verzoek.

Deze bouwgrond kan samen met een volledig nog naar eigen wens te ontwikkelen villa aangekocht worden. Dit is mogelijk in samenwerking met DenV woonprojecten, op de website www.deveux-vanerum.be vindt u verschillende referentie projecten terug. Voor meer info contacteer ons op 0479 99 79 62.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Grond

Pand Referentie

GV4W3QLBD8SH

704 m2

Vraagprijzen

25 May 2022€138.500



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu