Houthamelsteeg 18, 3720 Kortessem

Grond Te Koop in Kortessem

€84.900

Welkom in de Houthamelsteeg 18 te Kortessem (Vliermaal)!

In het landelijke Vliermaal vinden we hier een prachtig bouwperceel terug, geschikt voor een halfopen bebouwing. Het perceel is rustig gelegen, vlakbij het centrum van Vliermaal. Een ligging vlakbij het centrum van Vliermaal garandeert bovendien een zeer vlotte verbinding met omliggende steden Hoeselt, Bilzen, Tongeren, Borgloon, Hasselt, Kortessem, Diepenbeek. Een gezonde balans op gebied van woon- en werkverkeer, waarbij het op- en afrittencomplex van de E313 zich slechts op 10minuten van dit perceel bevindt.

Lot 1 (3a 22ca) wordt voorzien voor een half-open bebouwing met als hoofdbestemming een grondgebonden ééngezinswoning en de mogelijkheid tot een zorgwoning. Nevenbestemmingen complementair aan het wonen zijn toegelaten mits voldaan aan de opgelegde voorwaarden. De bouwbreedte aan de straatzijde bedraagt maximum 7,68m, de bouwdiepte op het gelijkvloers bedraagt maximum 15m en op verdieping 12m. Voor lot 1 geldt dat de linker zijdegevel 3m van de perceelgrens verwijderd blijft en de verdere bouwbreedte hierdoor bepaald wordt. De voorbouwlijn van lot 1 sluit aan op de voorbouwlijn van de rechts aanpalende reeds gerealiseerde woning (nr 20). De afstand tot de rooilijn bedraagt ter hoogte van de scheiding tussen beide half-open loten 7,69m. Als verschijningsvorm wordt geopteerd voor maximum 2 bouwlagen onder de kroonlijst met een vrij te kiezen dakvorm. Vrijstaande (bij)gebouwen met vrij te kiezen dakvorm worden op minimaal 5m achter de hoofd-/bijbouw ingepland, met een oppervlakte van maximum 30 vierkante meter en een kroonlijsthoogte van maximaal 3,60m.

De totale perceelbreedte bedraagt: 11,07m. De bouwhoogte en dakhelling dienen hetzelfde te zijn als het naastgelegen pand.

Voor meer informatie kan u altijd contact opnemen met ons kantoor op het nummer 011 36 34 32.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Grond

Pand Referentie

S9QWGK4FGP65

Vraagprijzen

31 Dec 2022€84.900



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Niet ingegeven

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu