Hambosstraat 73, 3000 Leuven

Grond in Leuven

€200.000

VERKOCHT / VENDU - COMPROMIS IN OPMAAK ! Mooi perceel bouwgrond voor open bebouwing met een oppervlakte van ± 9a 60ca. Goede verbindingen met privaat vervoer richting Leuven en Haacht. Perceelsbreedte: ± 16,60m. Bouwbreedte: ± 9m. Lot 1 uit een goedgekeurde verkaveling dd. 30 april 2020 (OMV_2020009030). Oriëntatie: westen. Gvg, Wglk/Ag, Gmo, Gvkr, Vv. Het grootste deel van de bouwgrond is gelegen in het gRUP "Nederzettingsstructuur Woonfragmenten fase 1 WF38". De eigendom ligt voor een klein deel vooraan (stukje voortuin) in een effectief overstromingsgevoelig gebied.

SAMENVATTING STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN :
De voorschriften van de verkaveling dienen gevolgd te worden welke verwijzen naar de voorschriften van het gRUP. Zie downloads rechts voor deze voorschriften.

DIVERSEN :
Een opmetingsplan zal nog worden opgemaakt door Landmetersbureel Dekrem. De kosten van de opmeting bedragen 750 € (+ 21 % BTW) en zijn ten laste van de koper, welke ook de kosten voor het opmaken van een verkavelingsakte zal dragen.

STEDENBOUWKUNDIG :
Stedenbouwkundige vergunning : nee
Stedenbouwkundige bestemming : grootste deel vooraan in een woongebied met landelijk karakter, het deel achteraan in een agrarisch gebied. De eigendom is voor het grootste deel gelegen in het gRUP "Nederzettingsstructuur Woonfragmenten fase 1 WF38".
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd.
Voorkooprecht : nee
Verkavelingsvergunning : ja (OMV_2020009030)
De eigendom ligt voor een klein deel vooraan (stukje voortuin) in een effectief overstromingsgevoelig gebied.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Grond

Pand Referentie

338NKXT-YUZT

Vraagprijzen

10 Feb 2022€200.000

Menu