Oplinterstraat 75-, 3350 Linter

Grond Te Koop in Linter

€125.000

In het landelijke Wommersom (Linter) , vinden we langs de Oplinterstraat naast nummer 77 deze knappe bouwgrond voor halfopen bebouwing terug.

We bevinden ons hier op een uiterst gunstige locatie. Op slechts enkele minuten rijden bereiken we de Steenweg waardoor een makkelijke verbinding naar zowel Tienen, Sint-Truiden en de E40. Scholen en openbaar vervoer zijn hier op een oogwenk vandaan. Wommersom kenmerkt zich eveneens door de talrijke fiets-en wandelroutes.

Dit mooi bouwperceel van 8a60ca laat toe om binnen de voorschriften een gezinswoning in halfopen bebouwing te construeren.
De afstand tot de zijdelingse grens bedraagt 3 meter waardoor een gevelbreedte van 7,50 meter voorzien kan worden.

De voorschriften laten toe om een maximale bouwdiepte van 15 meter te realiseren op het gelijkvloers en een diepte van 12 meter op de eerste verdieping. De totale bebouwbare oppervlakte bedraagt dus 112,5m² op het gelijkvloers en 90m² op de eerste verdieping.

Heeft deze goed gelegen bouwgrond jouw interesse gewekt? Bekijk alvast de verkavelingsvoorschriften en het verkavelingsplan in bijlage. Zit u nog met enkele vragen? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer 0495 22 81 96 of via info@jrconsulting.be

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Grond

Pand Referentie

LPSB0AWNAWOL

Vraagprijzen

28 Sep 2022€125.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu