Grote Steenweg 414, 3350 Linter

Grond Te Koop in Linter

€165.000

Een bouwgrond van 15a 2ca gelegen in een rustige straat? Zo gevonden!

Hartelijk welkom in het gezellige Linter! Deze bouwgrond ligt in een een rustige en kindvriendelijke zijstraat. Op minder dan 10 kilometer komt u in het levendige Tienen terecht. Hier vindt u zowel kleuterscholen, lagere scholen als middelbare scholen, maar ook een uitgebreid winkelaanbod, leuke terrasjes, brasserieën evenals een groot sport- en vrijetijdsaanbod.

Stedenbouwkundige voorschriften: alleenstaande residentiële ééngezinswoning met inbegrip van een zorgwoning 2 bewoonbare niveaus de bouwdiepte bedraagt 10,28 m het vloerpeil ligt maximaal 30 cm boven de as van de weg hellende en platte daken zijn toegelaten kroonlijsthoogte: hellende daken: 5 m tot 6 m, platte daken: 6 m - 6,50 m ondergrondse garages en toegangen zijn niet toegelaten aangebouwde bijgebouwen achter de woning moeten binnen de voorziene inplanting vallen, 10,28 m vanaf de bouwlijn bijgebouw in de zijtuinstrook is mogelijk indien deze dienstig is als carport bijgebouw in de achtertuin is ook mogelijk: niet dienstig als garage Enkele troeven: - Toplocatie: Gunstige ligging met andere gemeentes, zoals Tienen, Sint-Truiden en Leuven en gelegen in een rustige straat
- Groot perceel: het perceel heeft maar liefst 15 a 2 ca. Perfect voor zowel baasje als beestje. Benieuwd? Contacteer ons op het nummer 013 31 14 00 of via het mailadres depiramide@era.be.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Grond

Pand Referentie

4DMGC0DDBOJJ

1502 m2

Vraagprijzen

26 Dec 2022€165.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Woning gebouwd voor 1962

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Agrarisch gebied;Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in mogelijk overstromingsgevoelig gebied

Menu