Torenstraat lot-5, 3670 Meeuwen-Gruitrode

Grond Te Koop in Meeuwen-Gruitrode

€98.000

BOUWGROND OP 4are68ca in HARTJE MEEUWEN

Voor de liefhebbers van een centraal gelegen bouwgrond in de warme gemeente Meeuwen-Gruitrode, wacht een mooie verkaveling met 9 percelen om uw droomwoning te realiseren. De nabijheid van scholen, bushaltes, eetgelegenheden, een sporthal en tal van winkels, zorgt ervoor dat u zich nooit ver zal moeten verplaatsen om het leven op deze locatie zeer aangenaam te maken.

U kan deze verschillende loten terugvinden rechts van en achter het bestaande rusthuis “Ter Meeuwen” op de Torenstraat 15. De loten variëren van 305m2 tot 467m2 en zijn bestemd voor een halfopen bebouwing of open bebouwing met 1 blinde gevel op de perceelgrens. Lot 5 telt een oppervlakte van 4are68ca. U heeft hier een perceel ter beschikking met een breedte van 17,01 meter en een diepte van 27,17meter. De verkavelingsvoorschriften laten een woning toe met 2 bouwlagen, een diepte op het gelijkvloers en eerste verdieping van 12 meter en een bouwbreedte van 8 meter. De gevel aan de linkerzijde dient een blinde gevel te zijn, gebouwd tegen de linkerwoning.

Via een aparte weg, kan elke woning gemakkelijk bereikt worden. Men zal hier telkens een aantal parkeerplaatsen voorzien aan de straatzijde zodat ook bezoekers gemakkelijk de weg naar u vinden.

Voor meer informatie kan u bellen naar 011/30.50.50 of mailen naar info@immogroep5.be

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Grond

Pand Referentie

Y61MWSW-0KNL

468 m2

Vraagprijzen

14 Feb 2022€98.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Geen bouwvergunning

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu