Camberg 44, 9400 Ninove

Grond Te Koop in Ninove

€105.000

Op deze investeringsgrond (oppervlakte 300m2) staat momenteel een te renoveren (af te breken) gebouw (voormalig restaurant) met een bebouwde oppervlakte van 165 m2.
Dit project maakt deel uit van een woningerf en biedt de mogelijkheid om (mits vergunning) hierop een HOB in te plannen.
Voor privé-personen waarbij dit de eerste eigen aankoop zou zijn, geldt hier 3% registratiebelasting (i.p.v. 6%). Bij ingrijpende energetische renovatie (IER) of sloop en herbouw van deze woning betaalt u nog maar 1% registratiebelasting (onder voorwaarden). En kan u eventueel nog bijkomend genieten van verminderde registratierechten.

Er is een mogelijkheid om de aanpalende instapklare woning (+ bijkomend een loods) ook aan te kopen in dit project. Hierdoor biedt dit project heel wat opportuniteiten waaronder : vrij beroep met praktijkruimte, kangoeroewoning, vakantiewoning, horeca, B&B, ….
Op zoek naar een renovatie- of investeringsproject met veel potentieel?
Klik dan op " Maak een afspraak" op deze pagina. U ontvangt dan van ons bijkomende info (o.a. extra foto's, kadastrale info betreffende de percelen ..). Info: 055/35 00 45 of pieter@cornelis-partners.be

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Grond

Pand Referentie

1BNI2QO0JWGH

300 m2

Vraagprijzen

27 Oct 2022€105.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

Niet meegedeeld

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Verkavelingsvergunning

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu