2860 Sint-katelijne-waver

Grond Te Koop in Sint-katelijne-waver

€1.100.000

Opbrengsteigendom in een mooi gebouw op een interessante ligging bestaande uit 5 appartementen, waaronder één duplex en ook 4 inpandige garage te Sint-Katelijne-Waver.
DE AANKOOP VERLOOPT VIA EEN OVERNAME VAN AANDELEN.
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 appartementen (99, 103 en 104m2) voorzien van een inkomhal met vestiaire en toilet, berging, keuken, woonkamer, badkamer en 3 slaapkamers. Deze 3 appartementen hebben een ruim zon-terras van ongeveer 23 tot 28 m².
Verder bevindt zich op de eerste verdieping nog een duplex-appartement van 146 m² met dezelfde indeling waarvan de 3 slaapkamers zich op de tweede verdieping bevinden.
Het 5de appartement met 2 slaapkamers is gesitueerd op de 2de verdieping en heeft een bewoonbare oppervlakte van 135 m².

Momenteel zijn alle appartementen en garageboxen verhuurd. De totale maandelijkse huuropbrengst bedraagt 4220 euro.

De appartementen beschikken over royale leefruimtes en slaapkamers die bij nieuwbouw nog moeilijk te vinden zijn. De afwerking is quasi identiek met volledig betegelde badkamers voorzien van dubbele lavabo en bad/douche combinaties. De keukens zijn uitgerust met keramische kookplaat, dampkap, combi-oven, vaatwas en dubbele spoelbak. De slaapkamers met grote ramen aan de zuid-gerichte terrassen zijn uitgerust met screens. Er is telkens een doorlopende tegelvloer behoudens in de slaapkamers (hout).
Mits hier en daar een opfrissing of renovatie (veluxen met oud dubbel glas, voegwerk muurtegels plaatselijk bijwerken, mix van oude en nieuwe cv-ketels, vernieuwen of verwijderen kapotte vliegenramen) kan deze eigendom nog lang renderen zonder zorgen met een extra meerwaarde op termijn dankzij de zeer goede ligging, kleinschaligheid en parkeergelegenheid (4 boxen + buitenstaanplaatsen).
Vlakbij de R6, supermarkten, scholen en op minder dan een kwartier van het centrum van Mechelen met de fiets.
Kom uw nieuwe investering ter plaatse ontdekken en vervolgens bezorgen wij de financiële gegevens van de over te nemen vennootschap.

EPC APP 1 203 kWh/m²
EPC APP 2 162 kWh/m²
EPC APP 3 104 kWh/m²
EPC APP 4 172 kWh/m²
EPC APP 5 176 kWh/m²

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Grond

EPC

104 kWh/m2

Pand Referentie

-H9E-98DVGUL

587 m2

14 Slaapkamers

5 Badkamers

Vraagprijzen

14 Feb 2022€1.100.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet van toepassing

Bestemming

In aanvraag

Overstromingsgebied

n/a

Menu