Neremstraat 3A-3B, 3700 Tongeren

Grond Te Koop in Tongeren

€88.000

CENTRAAL GELEGEN BOUWGROND VOOR HOB VAN 7A78CA

In Nerem, een deelgemeente van Tongeren, kunnen we op de Neremstraat links van huisnummer 28 deze toffe verkaveling voor een halfopen bebouwing terugvinden. Het historische Tongeren heeft veel te bieden en voor ieder wat wils. Het bruisende centrum bevindt zich op slechts enkele minuten waar alle nodige faciliteiten aanwezig zijn. Denk maar aan; gezellige restaurants, supermarkten en leuke boetieks. Ook naastliggende gemeentes kunnen we makkelijk bereiken door de nabijheid van de oprit van de E313. Heb jij er altijd al van gedroomd om met jouw gezin jullie eigen woning te bouwen op een toplocatie? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Omdat het hier over een verkaveling gaat zijn er enkele voorwaarden waar je rekening mee moet houden. Deze verduidelijk ik graag even voor jou.

We bouwen hier een eengezinswoning met 2 bouwlagen onder de kroonlijst, dewelke een hoogte van 6m bedraagt. Op het gelijkvloers werken met een bouwdiepte van 15m op het verdiep kan dit tot 12m. In totaal kunnen we een bewoonbare oppervlakte van ongeveer 195 m² realiseren. Dit omdat de gevelbreedte 7,25 is. Het dak wordt een hellend dak van maximaal 35°. Aangezien er geen bouwplannen zijn voor de naastliggende loten, en je de eerste eigenaar kan worden hebt je volledig carte blanche voor de gevel en het dak... Verder lezen? www.immotopinvest.be -Sted. info in aanvraag


Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Grond

Pand Referentie

JUCKKR-JI9R1

778 m2

197.75 m2

Vraagprijzen

13 Jan 2022€88.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Nee

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

gelegen in effectief overstromingsgevoelig gebied

Menu