Kasteelloop , 2300 Turnhout

Grond Te Koop in Turnhout

€545.000

Projectgrond van 584m², gelegen in het centrum van Turnhout. De straat "Kasteelloop" is een zijstraat van de Rubensstraat, en geeft uit op een nieuw en autoluw woonpark. De locatie is uitstekend: Bewoners bereiken met de fiets vlot de Grote Markt, Turnova, de winkelstraten, het stadspark en het ziekenhuis. Evengoed zijn ze met de wagen onmiddellijk het centrum uit en bevindt de oprit naar de E34 Eindhoven - Antwerpen zich op slechts enkele minuten. 

Bijzonderheden:
- Totale oppervlakte van 584m²
- Gelegen in woongebied 
- 5 bouwlagen toegelaten (inclusief kelder)
- De inrit naar de ondergrondse parking is reeds gemaakt en de toegang wordt gedeeld met het naastgelegen appartementsgebouw
- De inrit naar de parking alsook de de doorgang rechts ernaast mag overbouwd worden, om zo met de eerste, tweede en derde verdieping aansluiting te maken tegen het naastgelegen gebouw. Een erfdienstbaarheid recht van overbouw is reeds notarieel gevestigd.  
- De straat Kastelloop werd reeds volledig aangelegd en is voorzien van alle nutsvoorzieningen 
- Vaste prijs: € 565.000

De percelen maken geen deel uit van een verkaveling en er zijn bijgevolg geen verkavelingsvoorschriften beschikbaar. Er wordt daarom verwezen naar de richtingen inzake minimale woonkwaliteit die van toepassing zijn bij meergezinswoningen. Elke woongelegenheid dient naast de nodige basiskwaliteit te beschikken over een functionele buitenruimte van min. 3,6m², een afvalruimte (individueel of gemeenschappelijk), een functionele fietsenberging en 1 parkeerplaats per woonentiteit.

Het meetplan d.d. 18/12/2008 kan gedownload worden onder documenten. De te koop gestelde kavels zijn de nummers 1A, 2 en 3. 
Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren voor meer informatie.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Grond

EPC

kWh/m2

Pand Referentie

DYSIN91IFH9S

584 m2

Vraagprijzen

15 Sep 2022€545.000

26 May 2022€565.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Geen vergunning uitgereikt

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Verkavelingsvergunning

Bestemming

In aanvraag

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu