Grintweg 36, 8400 Zandvoorde

Grond Te Koop in Zandvoorde

€179.000

Op zoek naar een woning en wil je de handen uit de mouwen steken ? Dan ben je hier aan het juiste adres. In het dorp Zandvoorde, deelgemeente van Oostende, rijk aan recente mooie woningen vinden we deze volledig te renoveren woning terug met in de buurt : winkels, bakker, school, dokter, sportfaciliteiten, park en natuurgebied Keignaert ! Op het gelijkvloers vinden we de leefruimte, inkomhal en keuken. De woning heeft een diepe tuin die uitkijkt op de polders tot aan het stadsrandbos. De bovenverdieping is bereikbaar via de trap. Of, na afbraak tot 2 woonentiteiten op de bouwgrond !

De snelle fietsverbinding met Oostende is vlakbij. Met de fiets 5,8 km of 20 minuten naar het strand en de Noordzee. Of de Groene 62, een snelle fietsverbinding naar Gistel tot in Torhout. Wenst U een huis dicht bij de kust, en toch nood aan een vlotte verbinding met Brugge, Gent of Brussel. Dit kan, op minder dan 1000 meter is de oprit van de autostrade.
Voor meer informatie of een vrijblijvend bezoek, neem dan contact op met ons via 059/80.34.38. Haast U voor U dit koopje mist !

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Grond

EPC

788 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€282

Pand Referentie

N42R8LG5RN7N

861 m2

2 Slaapkamers

Vraagprijzen

02 Jan 2023€179.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Neen

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

Woonzone

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu