kerkstraat 36, 2970 's-gravenwezel

Handelspand Te Koop in 's-gravenwezel

€458.848

Unieke gelijkvloerse casco handelsruimte gelegen in een prachtige nieuwbouwresidentie - rechts!

Nieuwbouwproject ’t Krekeloord staat voor luxueus en stijlvol wonen in het hartje van het groene en bruisende ’s Gravenwezel en bevindt zich vlak naast de kerk, grenzend aan het Lodewijk De Vochtplein.

De bouwsite strekt zich uit over 3 afzonderlijke laagbouwblokken en omvat 15 appartementen. , 4 penthouses en 2 handelsruimten met toegang tot de ondergrondse parking. Betreft handels gelijkvloers aan de Kerkstraat (bruto oppervlakte 143m²) met zeer aangename visibiliteit en etalageruimte.

De voormalige en originele woning van componist Lodewijk De Vocht, thans cultureel erfgoed, zal volledig gerenoveerd zal worden en vormt het middelpunt van de site.

Een tijdloze materiaalkeuze en de samenwerking met hoog-kwalitatieve bouwpartners garandeert een luxueuze afwerking. De doordachte inplanting biedt een maximale privacy.

•E-peil 30 of lager (BEN label)
•Een absolute toplocatie
•Aansluiting op het Lodewijk De Vocht plein
•commerciële as ' s Gravenwezel

Wenst u meer info over dit prachtige project, neem dan contact met ons via info@wellimmo.net of bel naar +32 (0) 3 225 00 68. U kan tevens een afspraak boeken in ons verkoopkantoor ter plaatse op de projectsite in de voormalige woning van Lodewijk De Vocht.

Weetjes over het project :

Het standbeeld van Lodewijk De Vocht zal vanop het plein een nieuwe plaats krijgen in de gemeenschappelijke tuin van ’ t Krekeloord, tegenover de bestaande kapel. De kapel waar De Vocht componeerde zal worden ingericht als “lieu de mémoire” voor de componist.
In de voortuinstrook zijn er 2 bovengrondse staanplaatsen voorzien 2 deelwagens waarvan één gekoppeld aan ’ t Krekeloord.
In harmonie met de omgeving, worden de gevels opgetrokken in een natuursteen die aansluit bij de kleur van de woning. De dakvolumes worden uitgevoerd in donker gebeitst hout.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

EPC

50 kWh/m2

Pand Referentie

GZWAEP1TCZKC

Vraagprijzen

22 Feb 2022€458.848



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu