Boomgaard 1, 9880 Aalter

Handelspand Te Koop in Aalter

€445.500

ERFPACHT: Ruim administratief gebouw op zeer centrale ligging in de Aalterse binnenstad. De gebouwen zijn in de streek bekend als het oud gemeentehuis en fungeerden tevens als kantoren voor de diensten van het ocmw. De bestemming van de gebouwen dient te kaderen binnen het stedenbouwkundig kader van gemeenschapsvoorzieningen en als nevenactiviteiten zijn horeca, detailhandel, dagrecreatie, ed. mogelijk. Het onroerend goed bestaat uit een kelderverdieping, een gelijkvloers, een verdieping en een zolderruimte. Er is toegang tot het gebouw vanaf zowel de voorzijde, de achterzijde, als de linkerzijde. Op het gelijkvloers is er een ruime inkom met trap, burelen van diverse groottes, twee afzonderlijke toiletten, een grote berging en twee kleinere bergingen.
De kelderverdieping is te bereiken via een betonnen trap, afgewerkt met tegels en bestaat uit drie delen. Het plafond heeft een beperkte vrije hoogte. De verdieping is te bereiken via de grote trap in de inkomzaal. De verdieping omvat een trapzaal, een balkon, diverse burelen, een raadzaal, twee toiletten en een keuken met toegang naar de zolderruimte. De zolderruimte is te bereiken via een uitschuiftrap in de keuken. Deze zolder is opgedeeld in twee, een kleine ruimte waar de uitschuiftrap is, en een grote ruimte met zichtbare houten balken.

De erfpachtoverkeenkomst wordt gesloten voor een duurtijd van 33 jaar, met ingang vanaf het moment van verlijden van de notariële akte.

Er dient geboden te worden op de jaarlijkse erfpachtvergoeding, dit met een minimum instelprijs van € 13.500,00 / jaar en een vaste periode van 33 jaar (niet verlengbaar, 33 x 13.500 = 445.500,00). De gunning zal tevens rekening houden met volgende aspecten : visie/bestemming van het pand, plan van aanpak en financieel plan.

Indien u meer info wenst kan u contact opnemen met Benjamin De Wit - benjamin@rosseel.be.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Handelspand

Pand Referentie

2P8Z5V7ZXUY5

257 m2

Vraagprijzen

12 Nov 2022€445.500

Menu