Brugsestraat 41, 8211 Aartrijke

Handelspand in Aartrijke

€365.000

In het hartje van Aartrijke bevindt zich 't Fornuisje, een draaiende horecazaak die op zoek is naar een nieuwe uitbater. De brasserie heeft een goeie zichtbaarheid en is zowel voorzien van een ruimte binnen als een terras buiten. Ook is er de mogelijkheid tot bewoning bij de zaak.
De horecazaak is opgedeeld in twee binnenruimtes met elk een eigen bar. Hier is er een capaciteit van ongeveer 62 personen. Op het zuidgericht terras is er een capaciteit van 42 personen. Aansluitend is er de ruime keuken met alle nodige toestellen, een koelcel, twee bergingen en een aparte afwasruimte. Tevens is er voor de gasten een toilet voor zowel de mannen als de vrouwen.
Op het gelijkvloers achter de brasserie heb je een gezellige woonkamer en eetkamer die verwarmd wordt op een pelletkachel. Van hieruit is er toegang tot het privé terras. Verder is er ook op deze verdieping een slaapkamer met een dressing.
Op de eerste verdieping zijn er nog 2 slaapkamers en een badkamer met enkele wastafel en een ligbad met douchemogelijkheid.
Deze woning wordt verwarmd op aardgas.
Hierbij is er ook een handelsovername van 80.000 euro waarbij de volledige inboedel van de brasserie hoort.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Handelspand

EPC

kWh/m2

Pand Referentie

5G9T4TSARIZK

240 m2

Vraagprijzen

11 Apr 2022€365.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

nee

Dagvaarding

nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu